من که از زسر یک سال جدا کردم واقعا تحمل ندارم بجه بچسبه بهم ،الانم که داره ۸ ،۹ سالشه خودش ساعت ده ش ...
مامان منم همینکارو کرد یادم نمیاد حتی یکبار تو اتاقشون بخوابم از بچگیم یادمون دادن بدون اجازه وارد اتاق مامان بابا نمیشن بعد خودمم اینقدر دوس دارم بچمو اینجوری تربیت کنمم
ببین اولش بده تو اتاقش و به بچش اطمینان بده که تا نخوابه از اتاق نمیره بعدم بهش بگه مثلا تو چند شب تنها بخوابی من برات جایزه میخرم اینطور کم کم عادت میکنه نمیشه که بچه داخل اتاق مامان بابا باشه
میشه برای رسیدن به آرزوهام یدونه صلوات مهمونم کنی😊😄
من تا ۱۷ سالگی وسط مامان بابام میخوابیدم و وقتی جدا شدم اوایل واقعا از شدع ترس خوابم نمیبرد همش فکر ...
۱۷دیگه خیلیه😅
بعداز تو دیگه بچه دارنشدن؟
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
آفرین بهترین کارو کردی منی که بخاطر وابستگی بیجام این موضوع شده واسم یه مشکل بزرگ منو ...
ارهرسخته الان چونبزرگه و میفهمه قبولش براش سخته ،شده با جایزه، و تشویق،و اینکه اجازه بدید مثلا هفته ای دوبار پیش شما بخوابه ،کمکم تشویقش کنید بره اتاق خودش
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت