2777
2789
عنوان

جای خواب بچه هاتونو خیلی زود جدا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 30 پست
من که از زسر یک سال جدا کردم واقعا تحمل ندارم بجه بچسبه بهم ،الانم که دارم ۸ ،۹ سالشه خودش ساعت ده ش ...

درستش همینه گلم

چون تو اون سن بچه هیچ درکی از تاریکی شب و تنهایی و ترسیدن ازش نداره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که از زسر یک سال جدا کردم واقعا تحمل ندارم بجه بچسبه بهم ،الانم که داره ۸ ،۹ سالشه خودش ساعت ده ش ...

مامان منم همینکارو کرد یادم نمیاد حتی یکبار تو اتاقشون بخوابم از بچگیم یادمون دادن بدون اجازه وارد اتاق مامان بابا نمیشن بعد خودمم اینقدر دوس دارم بچمو اینجوری تربیت کنمم

لایک نکن خواهر منننن  
درستش همینه گلم چون تو اون سن بچه هیچ درکی از تاریکی شب و تنهایی و ترسیدن ازش نداره

اخه اینجا، اینحور کارا  رو بی رحمی مادر میدونن  ،اکثرا اعتقاد دارن بچه تا ۴،۵ سال باید پیش مادر باشه ،بعدشم که بخوان دیگه نمیشه جداش کرد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین اولش بده  تو اتاقش و به بچش اطمینان بده که تا نخوابه از اتاق نمیره بعدم بهش بگه مثلا تو چند شب تنها بخوابی  من برات جایزه میخرم اینطور کم کم عادت میکنه نمیشه که بچه داخل اتاق مامان بابا باشه

میشه برای رسیدن به آرزوهام یدونه صلوات مهمونم کنی😊😄
من تا ۱۷ سالگی وسط مامان بابام میخوابیدم و وقتی جدا شدم اوایل واقعا از شدع ترس خوابم نمیبرد همش فکر ...

۱۷دیگه خیلیه😅

بعداز تو دیگه بچه دارنشدن؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اخه اینجا، اینحور کارا  رو بی رحمی مادر میدونن  ،اکثرا اعتقاد دارن بچه تا ۴،۵ سال باید پیش ...

اینجا ۹۰ درصد پاسخ های یک تاپیک قصدش فقط مخالفت با استارتره گلم

هر چی بگی بلا استثنا برعکسشو میگن اکثریت.

شما کار درستو انجام بده ، نظر روان شناسا مهمه ک همینه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

مامان منم همینکارو کرد یادم نمیاد حتی یکبار تو اتاقشون بخوابم از بچگیم یادمون دادن بدون اجازه وارد ا ...

اگه از اول شما هم مثل مامانت قانون بزاری حتما درست تربیت میشه ،به قول معروف بچه عزیزه ولی تربیت ش عزیرتره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من تا وقتی ازدواج کردم پیش مامانم بودم😐😐😐

🥲😅

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اگه از اول شما هم مثل مامانت قانون بزاری حتما درست تربیت میشه ،به قول معروف بچه عزیزه ولی تربیت ش عز ...

خیییلی مامانم سختگیر بود یادم میاد قشنگ همیشه برام سوال بود چرا نباید برم اتاق مامان و بابا الان که خودم ازدواج کردم فهمیدم واقعا کارش درست بود

لایک نکن خواهر منننن  
من که از زسر یک سال جدا کردم واقعا تحمل ندارم بجه بچسبه بهم ،الانم که داره ۸ ،۹ سالش‌میشه خودش ساعت ...

آفرین بهترین کارو کردی 

منی که بخاطر وابستگی بیجام این موضوع شده واسم یه مشکل بزرگ 

منو شوهرم هر دو رابطه خیلی برامون اهمیت داره ولی بخاطر اینکه دخترم وسط ما میخوابه  هفته ای یه بار بیشتر نمیتونیم رابطه داشته باشیم 

۹ سالشه 

آفرین بهترین کارو کردی  منی که بخاطر وابستگی بیجام این موضوع شده واسم یه مشکل بزرگ  منو ...

ارهرسخته الان چون‌بزرگه و میفهمه قبولش براش سخته ،شده با جایزه، و تشویق،و اینکه اجازه بدید مثلا هفته ای دوبار پیش شما بخوابه ،کم‌کم تشویقش کنید بره اتاق خودش