2777
2789
عنوان

دلیل بی اشتهایی از ترس یا گرما

88 بازدید | 4 پست

ی نفر حدود ده روز پیش بشدت ترسید خییییلی خیلی بدجور

همین ادمم مزاجش گرمه چشاش قرمز میشه کم تحمله تو همین مدت چن بار رفت مناطق گرمسیر

الان بشدت کم شتها شده اصلا نمیتونه چیزی بخوره و حدود ده کیلو وزن کمکرده

دلیلش ترسه یا مزاجش بم ریخته

هرچه دادم به اوحلالش باد

گرمازدگی هم می‌تونه باشه ببرش دکتر

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیاد نصف شباهم لرز داره

بزور ببرش خب باید دکتر ببینه طبیعی نیس ده کیلو یهو کم کنه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.