2821
2789
من ذهنم بهم ریخته از وقتی اینو فهمیدم

سخته عزیزم 

خدا هدایتش کنه اون الان باید برای شماالگومیبود نه اینکه....

خودت یه بار دیگه تهدیدش کن .هیچ‌وقت ماه پشت ابرنمیمونه مطمعن باشه اخر دستش واسه همه رو میشه 

پس از همین الان توبه کنه وبرگرده ب زندگیش 

پدرتون حتی اگه بد عالم هم میبود،مادرت حتی بخاطر بچه هاش نباید دست ب همچین خطایی میزد 

من خودم هروقت از دست بچم عصبی میشم بعضی وقتا دست روش بلند میکنم،بعدش یه جایی تو زندگیم ضربه خوردم  ،عذاب وحدان گرفتم که حق بچم حتما منو گرفت یا همون کارما سرم اورد چون دل بچمو شکستم😑

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بابا و داداش دارم بخاطر اونا ناراحتم ولی چه کنم بهش گفتم فایده ای نداشت 

به نظرم با حرف شما تغییر نمیکنه فکر میکنم اگر پیشنهاد بدی که بره پیش یه مشاور لایق کمکش کنه که راهشو تغییر بده و دیدشو عوض کنه ، شما حالتی برخورد کن که میخوای بهش کمک کنی و این پیشنهاد بهش بده ایشالا که همه چیز درست میشه و مادرت هم از این گمراهی در میاد

سخته عزیزم  خدا هدایتش کنه اون الان باید برای شماالگومیبود نه اینکه.... خودت یه بار دیگه تهدی ...

باور کنید پدرم اصلا آدم بدی نیست اگه یک درصد پدرم آدم بدی بود برام مهم نبود از اینکه پدرم آدم خوبیع مادرم این کارو در حقش میکنه دلگیرم 

من قبلا هم باهاش حرف زدم جلوش گریه کردم اگه براش مهم بودم دلش میسوخت میزاشت کنار 

پس یعنی میگی من چیزی نگم بزارم هر روز ادامه‌ بده 

خب برو بگو میتونی با بقیه هم درد دل کنی آخرش نشد به بابات بگو 

هرجور خودت راحتی من از تاپیک شما بیرون میرم .آدم خائن هرگز از راهش بر نمی‌کرده فقط اینو میدونم.شما هم بگی راهش ادامه میده اینو که میدونستی اخرش هم به تو میگه بهم تهمت زدی زندگیم خراب کردی فکر‌کردی گردن میگیره 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

شما نمی‌خواد دست قرآن به من بدی .خب کنجکاوی بکنه آخرش به کجا برسه فقط به روح خودش آسیب میزنه مادرش ب ...

کی باتوبود استاد قران😑

من اون اقارو ریپلا زدم 

دیگه ریپلام نکن حوصله بحث باکسی ندارم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
باور کنید پدرم اصلا آدم بدی نیست اگه یک درصد پدرم آدم بدی بود برام مهم نبود از اینکه پدرم آدم خوبیع ...

پس ولش کنید شما سرتو ب خودت گرم کن بهتره 

اخرش ضربشو میخوره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز