2821
2789

کنجکاوی نکن آخرش فاجعه پیش میاد 

کسی نمیتونه بچشو تربیت یا راه راست هدایت کنه چه برسه مادرشو 

این جوری فقط ازش متنفر میشی دو روز دیگ قطع رابطه یا آبروشو هم ببری عذاب وجدان میگیری .این راه پایان خوبی نداره بسپر به خدا 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

چه قدر برات ناراحت شدم عزیزم 

ولی کلن کاری نداشته باش 

اگ واقعن مادرت خیانت داره می کنه مطمئن باش دسش برای پدرت رو میشه 

ضمن اینکه ادما چیزی رو نداشته باشن بهتر از لینکه اون چیز باشه ولی لهشون ضرر برسونه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا هیچوقت درباره‌ی پدر مادرت کنجکاوی نکن. خدایی وجود داره که خودش همه‌ی کارها رو درست می‌کنه. اونه ...

همون‌قران هم‌گفته همونطور ک‌پدومادر حق بر اولاد دارن ،اولاد هم میتونه گردن پدومادرش حق داشته باشه 

یعنی چی که کنجکاوی نکنه؟

واس مادرایشون‌متاسفم ولی خیانتشون تنهاب پدرشون نیس،بلکه داره ب بچه هاشم خیانت میکنن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
هیچ به روش نیار من بهش گفتم براش مهم نبود بازم کار خودش رو کرد

احساس میکنم اگه بگم کلا انکار میکنه و اخرشم من یه چیزی بدهکار میشم 

ولی اگه چیزی هم نگم خدایی نکرده بابام و داداشم بفهمن زندگیشون نابود میشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

احساس میکنم اگه بگم کلا انکار میکنه و اخرشم من یه چیزی بدهکار میشم  ولی اگه چیزی هم نگم ...

مادرت خودش عاقله باید بفهمه که اگه شوهرشوپسرش بفهمن چه اتفاقی میوفته.اگرم عاقل نباشه پس حرف زدن و نصیحت توهم فایده نخواهد داشت

همون‌قران هم‌گفته همونطور ک‌پدومادر حق بر اولاد دارن ،اولاد هم میتونه گردن پدومادرش حق داشته باشه&nb ...

شما نمی‌خواد دست قرآن به من بدی .خب کنجکاوی بکنه آخرش به کجا برسه فقط به روح خودش آسیب میزنه مادرش با سه تا بچه راهشو گم کرده مگه کاری از استاتر بر میاد نهایت ابروریزی کنه و باباش مادرشو طلاق بده 

این داستان کلن آخرش به راه بد کشیده میشه 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

احساس میکنم اگه بگم کلا انکار میکنه و اخرشم من یه چیزی بدهکار میشم  ولی اگه چیزی هم نگم ...

منم بابا و داداش دارم بخاطر اونا ناراحتم ولی چه کنم بهش گفتم فایده ای نداشت 

منم بابا و داداش دارم بخاطر اونا ناراحتم ولی چه کنم بهش گفتم فایده ای نداشت 

اسی خدا به دلت آرامش بده امیدوارم هر کاری کردی تهش خوب باشه 

برای منم دعا کن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

من ذهنم بهم ریخته از وقتی اینو فهمیدم

پی یسری چیزا رو نگیر که آخرش خودت افسردگی میگیری جانم 

من نظری که بهت دادم از روزی دلسوزی و تجربه خودم بود .اینجا آدم افراطی زیاد.خیلی درکت میکنم ولی کسی که خیانت میکنه دیگ مثل زیبی که هرز شده نمیشه جلوشو گرفت .الان هم تصوراتت از مادرت بهم خورده حالت بد شده 

این چه راهنمایی های عجیب غریبه که میدین .

بهش کاری نداشته باش چیه 

میدونین اگه پدرش یا برادرش بفهمن چی میشه ممکنه خدایی ناکرده خونی ریخته بشه.

عزیزم شما با یک مشاورخانوادگی کاربلد و مطمعن باید مشورت کنی تا مشکل همینجا حل بشه و ادامه پیدا نکنه...

اونایی که میگن بهش کار نگیر رو نمیفهمم یعنی وایستیم مادر خودشو نابود کنه!!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز