2777
2789

کنکوریا بنیاد سنجش یه نظرسنجی گذاشته برای اینکه تاریخ کنکور چه روزی باشه 

و طبق دو پیشنهادی که دادن میگن یا ۲۱ و ۲۲ تیر ، یا ۲۸ و ۲۹ تیر 

حالا با این وجود که امتحانات نهایی تا آخر خرداد کش پیدا می‌کنه همون بهتره که تاریخش ۲۸ و ۲۹ باشه و این شکلی خیلی به نفع ماست برای جمع‌بندی و دوره 

من لینک کانال بنیاد سنجش رو بهتون میدم برید داخلش پیام آخرش همین نظرسنجیو گذاشتن که روی گزینه دومی  ( یعنی ۲۸ و ۲۹ تیر )  بزنید و رای بدید بهش 💜✨

امیدوارم که به حرف ما باشه و توی همین تاریخ تصویب بشه 🥲🥲

و لطفاً اینو بین دوستاتونم پخش کنید مرسی 

اینم آیدی کانالش https://t.me/+_NhQouTiNZhjMmQ0 

روش نگه دارید تلگرامو باز کنید ، یا اینکه همین لینکو کپی کنید اخل پیام‌های ذخیره شده تلگرام بذارید و بزنید روش میره داخل کانال 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

الان یک شنبه امتحان  ریاضی داریم؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یک شنبه امتحان  ریاضی داریم؟

آره اگه انسانی هستی 

فعلاً برنامه جدیدی ندادن

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

الان همین برنامه س؟یا عوض میشه

فعلاً همینو بخون