2777
2789
عنوان

پدوفيل

2640 بازدید | 20 پست

پدوفیلی ( بچه بازی ) چیست؟

پدوفیلی یعنی اختلال روانی که مشخصه آن فانتزی یا عمل واقعی درگیر شدن در فعالیت جنسی با کودکان است. افراد پدوفیل فعالیت جنسی با کودکان را یا ترجیح می‌دهند و یا به طور منحصر به فرد از فعالیت جنسی با کودکان از همان جنس یا کودکان از جنس دیگر به هیجان جنسی و لذت بردن دستیابی پیدا می‌کنند.

رفتارهای جنسی دخیل در پدوفیلی طیف وسیعی از فعالیت‌های ممکن را شامل می‌شود ولی آن‌ها معمولا از استفاده از زور اجتناب می‌کنند تا بتوانند فعالیت‌های خود را ادامه بدهند زیرا اگر مانعی سر راه آن‌ها به وجود بیاید با خشونت و قتل کودک پایان خواهد یافت. برخی از پدوفیل‌ها رفتارهای خود را به افشای خود یا استمنا در مقابل کودک، و یا نوازش کردن یا لخت کردن کودک، اما بدون تماس جنسی محدود می‌کنند در حالی که دیگران کودک را به شرکت در رابطه جنسی و مقاربت تناسلی وادار می‌کنند‌.

. پدوفیل می‌تواند پیر یا جوان، مرد یا زن باشد اگر چه اکثریت بزرگی از آن‌ها مرد هستند. متاسفانه، برخی از آن‌ها در حرفه ای فعالیت دارند که در آن آموزش و یا حفظ سلامت و رفاه کودکان و افراد جوان را به عهده دارند در حالی که دیگران با کودکان قربانی خود رابطه فامیلی و یا حتا ژنتیک دارند.

بسیاری از کارشناسان پدوفیلی را ناشی از عوامل روانی و نه از ویژگی‌های بیولوژیک می‌دانند. بعضی از آن‌ها فکر می‌کنند که پدوفیلی نتیجه مورد آزار جنسی قرار گرفته شدن، خود به عنوان یک کودک است اگر چه همه پدوفیل‌ها خود به عنوان کودک مورد آزار جنسی قرار نداشته‌اند. بعضی دیگر از کارشناسان فکر می‌کنند که پدوفیلی از تعامل نامناسب و پاتولوژیک فرد با پدر و مادر خود در طول سال‌های اولیه زندگی مشتق می‌شود.

چون قربانیان پدوفیل‌ها کودکان هستند، پدوفیل‌ها اغلب خدمات خود را به تیم‌های ورزشی، مدارس و یا سازمان‌های مذهبی یا مدنی که در ارتباط با  کودکان  هستند ارایه می‌کنند. در برخی موارد، پدوفیل‌هایی که کودکان خانواده خود برای آن‌ها جذاب هستند ممکن است کمک خود را به بستگان به عنوان پرستار کودک ارایه دهند. آن‌ها متاسفانه اغلب مهارت‌های بین فردی خوبی با بچه‌ها دارند و به راحتی می‌توانند اعتماد کودکان را به دست آورند.

افراد پدوفیل معمولا در دوران بلوغ به مشکل خود پی می‌برند و فعالیت خود را در سنین میان‌سالی شروع می‌کنند. در ایالات متحده، حدود ۵۰ درصد از مردانی که برای پدوفیلی دستگیرشده‌اند یا خود پدر هستند و یا حداقل ازدواج کرده بوده‌اند.

حقایق بیشتری که باید راجع به پدوفیلی بدانید:

30 درصد مردان آن را در دوران بلوغ تجربه می کنند

پدوفیل ها آشنا هستند هیچ گاه کودکتان را تنها با بزرگتر از خودش ( حتی پدربزرگ ، عمو و دایی ) رها نکنید.

پدوفیل ها اغلب متاهل هستند و بچه هم دارند پس به هیچ عنوان به کسی که خود پدر یا مادر است به عنوان شخص قابل اعتماد نگاه نکنید.

کودکان هیچ گاه تجاوزگر را رسوا نمی کنند از هر هشت کودک مورد تجاوز تنها یک کودک آزار جنسی را گزارش کرده است

اغلب پدوفیل ها بهره هوشی پایینی دارند .

دولت باید امکاناتی را فراهم کند تا از تمام بزرگسالانی که با کودکان سروکار دارند  تست تمایلات جنسی بگیرد.

مشاوره در دوران دبیرستان در شناسایی پدوفیل ها کاملا موثر است

در نهایت وظیفه حفظ کودک در برابر پدوفیل ها برعهده والدین است بنابراین سهل انگاری نکنید و به امید این که کودکتان آزار جنسی را گزارش می دهد او را با هیچ آشنایی که بزرگتر از اوست تنها نگذارید.

،،،

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما كامل بخونيد تا متوجه بشيد به هيچكس نميشه اعتماد كرد حتي نزديكترين بستگان

مادرها حتما بخونن

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

"بعضی دیگر از کارشناسان فکر می‌کنند که پدوفیلی از تعامل نامناسب و پاتولوژیک فرد با پدر و مادر خود در طول سال‌های اولیه زندگی مشتق می‌شود."

اين قسمتش بسيار مهمه. بخصوص براي پسردارها. حواستون به روابط عاطفي و احساسيتون باشه تا پسرها آسيب نبينن 

بخدا از وقتي اين اتنارو شنيدم واقعا از لحاظ روحي بهم ريختم ديشب اصلاا از فكرم بيرون نميرفت دلم ميخواست برم قاتلشو تيكه تيكه كنم 

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم
حتما كامل بخونيد تا متوجه بشيد به هيچكس نميشه اعتماد كرد حتي نزديكترين بستگان مادرها حتما بخونن

درسته متاسفانه من چندسال پيش با همچين قضيه ايه در مورد يكي اشناها روبرو شدم ادمي كه از هرنظر موجهه سنش بالاس زن و بچه داره و...و بعيدم ميدونم اون مشكلاتي كه تو مقاله اومده را تو بچگيش داشته....اتفاقي داشتم از كامپيوترش استفاده ميكردم كه متاسفانه متوجه سرچش در مورد سكس با كودكان شدم!!!!!!!!

سلام استارتر عزیز من یه سوال دارم خودم سرچ کردم تا قبل ۳سال مجاز بود تایپیک زدم اکثرا موافق حمام رفتن دختر بچه با پدرش تا سن ۸سالم بودن جواب این سوال من رو نمیدونی حمام رفتن با والد جنس مخالف تا چه سنی صحیح یا غلط؟

سلام استارتر عزیز من یه سوال دارم خودم سرچ کردم تا قبل ۳سال مجاز بود تایپیک زدم اکثرا موافق حمام رفت ...

تا قبل از 3 سالگی عزیزم 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ممنون . ولی همه اونایی که تو تایپیکم موافق حمام رفتن تا ۷سالم بودن حرف منو.قبول نکردن هر چی هم توضیح ...

متاسفانه اینجا حرف درست طرفدار نداره

من روانشناس هستم و کار کودک میکنم...همیشه هم اینجا سرزنش شدم به خاطر نظراتم ولی باز هم تکرار میکنم چون میدونم حرفم از روی علمی هست که در دنیا ثابت شده( علم من نیست که قضاوت شخصی ام باشه)

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

در ادامه و تایید مبحث تاپیک شادی جان یه مطلب اضافه کنم

تقریبا اکثر افرادی که ارتباط جنسی با کودک برقرار میکنند اختلال پدوفیلیا دارند

اما گروهی از اینها کسانی هستند که در کودکی خود مورد تجاوز قرار گرفته اند...قربانی هایی که قربانی میدهند..

سو استفاده جنسی از کودکان از نظر تشابه مثل منفجر کردن بمب در بدن کودک هست.. بمب چه خسارتی میتونه به بدن نحیف یه بچه بزنه؟ تجاوز همون مقدار آسیب به روان بچه میزنه

میخاستم جوابشو بپرسم از یه مشاور تایپیک.بزنم.با این که میدونستم حرفم درسته ولی بقیه اینقدر رو کار اشتباه خودشون پافشاری کردن که داشت کار به توهین میکشید گفتم ولش کن .کلا عادت کردیم حتما باید سرمون به سنگ بخوره تا کارمون رو.درست کنیم

درسته متاسفانه من چندسال پيش با همچين قضيه ايه در مورد يكي اشناها روبرو شدم ادمي كه از هرنظر موجهه س ...

شاید یه جا شنیده کنجکاو شده برا همین سرچ کرده من خودم بعضی وقتا چیزای عجیبی میشونم یه سرچ میزنم ببینم واقعیه یا نه

میخاستم جوابشو بپرسم از یه مشاور تایپیک.بزنم.با این که میدونستم حرفم درسته ولی بقیه اینقدر رو کار اش ...

ببینید سن 3 تا6 سال زمان همانند سازی جنسیتی برای کودک هست،تو این دوران باید خیلی دقت کرد...در مورد توالت کودک،حمام و حتی در آغوش فشردن و بوسیدن...بهتره تماسها با والد همجنس باشه...یک سر این قضیه به رضایت شخص از جنسیتش میرسه...مادرانی که با دختران خودشون نمیتونن رابطه عاطفی قوی بگیرند ( مخصوصا در این دوره) دخترانی پرورش میدن که از زن بودن خود ناراضی هستند