2777
2789
عنوان

پدوفيل

| مشاهده متن کامل بحث + 2640 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ادامه و تایید مبحث تاپیک شادی جان یه مطلب اضافه کنم تقریبا اکثر افرادی که ارتباط جنسی با کودک بر ...

سار گل عزیز ،شما تو زمینه روانشناسی فعالیت هم میکنید ؟ 

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
سار گل عزیز ،شما تو زمینه روانشناسی فعالیت هم میکنید ؟ 

بله عزیزم کار میکنم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اصلا نميدونم چه اصراريه كه دختر با پدرش بره حمام. به قول معروف چرا بايد سري كه درد نميكنه دستمال بست؟!

حالا درمورد پسر چون معمولا همه كارهاي بچه ها با مادره تا كوچيكه ميشه توجيه كرد كه با مادر بره ولي دختر هيچ توجيهي نداره

اينو از نظر ديني و مذهبي نميگم فقط از نظر آماده سازي ذهني براي دخترها ميگم. كافيه درك كنيم بچه ها خيلي خيلي زودتر از اون سني كه ما فكر ميكنيم همه چي رو ميفهمن و تميز ميدن

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "