2777
2789
عنوان

بیاید اینجاا

185 بازدید | 19 پست

نمیتونم کراشمو فراموش کنم الان یه سال شد بنظرتون ازش بپرسم که چرا میگه من اهل دوستی نیستم یعنی از من خوشش نیومده ؟ آخه قبلا دوستمم فرستادم ب اونم گفته بود من اهل دوستی نیستم خیلی دوسش دارم دلم میخواد یه بار درست حسابی ازش بپرسم که دلیلت چیه بنظرتون زشته رو در رو صحبت کنم دلیل بخوام ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر میخوای مطرح کنی،جوری نباشه که بفهمه روش کراشی ...و توی بحث مطرح کن نه اینکه شروع بحثت این باشه

می‌دونه دوسش دارم تاپیک قبلیمو بخون اونجا کامل گفتم چجوریه داستان 

وبگم اگر خوشش بیاد حتی اگر اهل دوستی نباشه، اهلش میشه...و نیازی نیست که بپرسی

می‌دونه دوسش دارم ولی همش میگه موقعیت ندارم ولی نمیگه چه موقعیتی قرار بود بره سربازی نرفته اصلا دلیلش مشخص نیست ک چرا میگه نه . حالا تاپیک قبلیمو بخون کامله

می‌دونه دوسش دارم ولی همش میگه موقعیت ندارم ولی نمیگه چه موقعیتی قرار بود بره سربازی نرفته اصلا دلیل ...

طولانی بود خیلی ولی خوندم...

عزیزم بنظرم ولش کن، راحت بهت بگم تو اینقدر پیگیر بودی یا اگرم نبودی مدام نشونه هایی دیدا ازت که گارد گرفتا نسبت بهت، شنیدی میگن رهاش کن اگر برای تو باشه برمیگرده...اینجا تو واقعا ولش کن، حالا از تو فکرشم نمیتونی دربیایی،ولی نشون نده خودتو، ریکوئست نده اینستاو...کلا یه مدت بی خبر یشه میاد دنبالت قول میدم...ولی جنس مذکر کلا اینطوریه،چیزی که سخت بدست بیاد و برای بدست اوردنش تلاش کنه رو بیشتر ارزش قائله، بیشتر دنبالشه،تو تا اینجااشتباه کردی،از اینجا به بعد ندیدش بگیر...دنیاپر از پسر خوبه نگران نباش

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
طولانی بود خیلی ولی خوندم... عزیزم بنظرم ولش کن، راحت بهت بگم تو اینقدر پیگیر بودی یا اگرم نبودی مد ...

دوماه نرفته بودم مغازه بعد اون روز رفتم رفتارش بد نبود ولی هیچکدوممون تو مغازه ب رومون نمباریم ک چیزی شده مثل همیشه . ولی اونم نمیاد اصلا یه طوریه نمی‌دونم چرا یه سری سه ماه اینا نرفتم بعد ی مدت میرم اخلاقش خوبه بعضی وقتا جواب سلام نمی‌ده مودیه ولی اونم انگار سست عنصره اصا کاری نمیکنه 

دوماه نرفته بودم مغازه بعد اون روز رفتم رفتارش بد نبود ولی هیچکدوممون تو مغازه ب رومون نمباریم ک چیز ...

ولش کن ارزش کراش بودنو نداره، فقط خودتو داغون میکنی،تازه هوابرش داشته که چ کیسیه که یکی دنبالشه، ازش دوری کن ،شاید بیاد طرفت، اما اگر همینطور ادامه بدی هرگز نمیاد طرفت

طولانی بود خیلی ولی خوندم... عزیزم بنظرم ولش کن، راحت بهت بگم تو اینقدر پیگیر بودی یا اگرم نبودی مد ...

به دوستم گفته بود من شرایطش و ندارم ولی اصا نمیگه این شرایط ینی چی دلم میخواد یه بار رک و پوست کنده بهم بگه دقیقا مشکلش چیه چون فقط هم ب من نگفته نه  یه بار ک دوستمو فرستادم از جانب خودش گفت البته اینا با بازه زمانی های متفاوته ها اون موقع نمیدونست من دوسش دارم ی بار با پیج دیگه پیام دادیم دوباره همینو گفت  بعد صاب کارش هم یکی دوسال پیش گفته بود چند نفر و گفته بود نه 

به دوستم گفته بود من شرایطش و ندارم ولی اصا نمیگه این شرایط ینی چی دلم میخواد یه بار رک و پوست کنده ...

چون میگی مذهبیه، شاید اهل دوستی نیست و منظور از شرایط،شرایط ازدواجه

چون میگی مذهبیه، شاید اهل دوستی نیست و منظور از شرایط،شرایط ازدواجه

نمی‌دونم مذهبیه یا نه اهل بسیج هست ولی مثل بسیجی ها نمیگرده معمولی میگرده مامانشم مانتوییه