2777
2789
عنوان

بیاید اینجاا

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 19 پست

خب مشکل توهم مثل منه ولی تو باهش وارد رابطه نشدی به نظرم توی ذهنت خیلی زیادی گندش کردی این پسسرو وگرنه باهش آشنا میشدی یه چیز متفاوت میبود وقتی خودش میگه آدم درستی نیس آخرش این تویی که صدمه میبینی به احتمال زیادم با کسه دیگه ای هس ولش کن 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اونی که میگه اهل دوستی نیستم، یا نمیخواد خودش رو درگیر اینجور روابط کنه و یا واقعا حسی نداره،  ...

دوست دارم ازش بپرسم چرا میگی نه چون ب دوستم گفته بود من اهل این چیزا نیستم الان هم موقعیتشو ندارم ی مدت میخواست وارد نظام شه سربازی ام بره ولی هیچکدوم نشد الان دلم میخواد ببینم چ شرایطی نداره بعد اینکه اصلا درست حسابی هم حرف نزدیم ولی رومم نمیشه مستقیم ازش بپرسم بنظرتون بپرسم زشته ؟ پسرا دید بدی پیدا میکنن وقتی دختر پیشنهاد میده ؟ یا حس میکنن این دختر خیلی در دسترسه ؟ 

اونی که میگه اهل دوستی نیستم، یا نمیخواد خودش رو درگیر اینجور روابط کنه و یا واقعا حسی نداره،  ...

اگه حوصله داری تاپیک اولم و بخون کامل توضیح دادم خوشحال میشم نظرتون و بگید 

دوست دارم ازش بپرسم چرا میگی نه چون ب دوستم گفته بود من اهل این چیزا نیستم الان هم موقعیتشو ندارم ی ...

من به شخصه حس بدی نمیگیرم، اکثر پسرا هم همینطورین، ولی اگر پسرا به کسی که بهشون پیشنهاد بده ، حسی نداشته باشن، میگن شرایط نیست، وقتشو ندارم، نمیتونم، تو این فاز ها نیستم و ...