نمیتونم کراشمو فراموش کنم الان یه سال شد بنظرتون ازش بپرسم که چرا میگه من اهل دوستی نیستم یعنی از من خوشش نیومده ؟ آخه قبلا دوستمم فرستادم ب اونم گفته بود من اهل دوستی نیستم خیلی دوسش دارم دلم میخواد یه بار درست حسابی ازش بپرسم که دلیلت چیه بنظرتون زشته رو در رو صحبت کنم دلیل بخوام ؟
خب مشکل توهم مثل منه ولی تو باهش وارد رابطه نشدی به نظرم توی ذهنت خیلی زیادی گندش کردی این پسسرو وگرنه باهش آشنا میشدی یه چیز متفاوت میبود وقتی خودش میگه آدم درستی نیس آخرش این تویی که صدمه میبینی به احتمال زیادم با کسه دیگه ای هس ولش کن
اونی که میگه اهل دوستی نیستم، یا نمیخواد خودش رو درگیر اینجور روابط کنه و یا واقعا حسی نداره، ...
دوست دارم ازش بپرسم چرا میگی نه چون ب دوستم گفته بود من اهل این چیزا نیستم الان هم موقعیتشو ندارم ی مدت میخواست وارد نظام شه سربازی ام بره ولی هیچکدوم نشد الان دلم میخواد ببینم چ شرایطی نداره بعد اینکه اصلا درست حسابی هم حرف نزدیم ولی رومم نمیشه مستقیم ازش بپرسم بنظرتون بپرسم زشته ؟ پسرا دید بدی پیدا میکنن وقتی دختر پیشنهاد میده ؟ یا حس میکنن این دختر خیلی در دسترسه ؟
دوست دارم ازش بپرسم چرا میگی نه چون ب دوستم گفته بود من اهل این چیزا نیستم الان هم موقعیتشو ندارم ی ...
من به شخصه حس بدی نمیگیرم، اکثر پسرا هم همینطورین، ولی اگر پسرا به کسی که بهشون پیشنهاد بده ، حسی نداشته باشن، میگن شرایط نیست، وقتشو ندارم، نمیتونم، تو این فاز ها نیستم و ...