2821
2789
قربونت برم لطف داری دعا میکنم برای داداشت و مطمئن باشخدا درستش میکنه به خدا قسم من حاضرم قسم بخورم ...

ماهم خیلی امید داریم اصن با امیده ک ادم میتونه سر پا بمونه ی هفته پیش خواهرم خواب دیده حضرت محمد اومده خونمون کلی ادمم دور وبرش تعبیر خواب پرسیدیم گفتن شفا وبرکت میاد تو خونتون بخداا باورت میشه امروز بابام ماشینی ک بخاطره داداشم فروخته بود بهش بازگردوندن اونم قسطی؟؟ماشین خودش انقدر عاشقش بود وقتی ک فروختش انگار دنیای غم نشست تو چشاش دلمون شکست ولی امروز دوباره بهش رسید میدونم بعد هرسختی آسونیه اسی امیدوار باش بخدا منم انقدر سختی کشیدم باید تاحالا صدبار خودکشی میکردم ک از سرطان خون بچگیم بعدش صرع گرفتم تاالانم دارم شوهره شکاک وعصبی تازه یکم بهتر شده ووووو ولی هنوز قوی ام

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماهم خیلی امید داریم اصن با امیده ک ادم میتونه سر پا بمونه ی هفته پیش خواهرم خواب دیده حضرت محمد اوم ...

الهی شکر و ان شالله که بهتر و بهتر هم می شه

اما استارتر عزیزم رو درک میکنم میفهمم چه حس وحشتناکی داره و چیا توی ذهنش میگذره

فقط از ته قلبم از خدا میخوام خودش بسازه براش

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

الهی شکر و ان شالله که بهتر و بهتر هم می شه اما استارتر عزیزم رو درک میکنم میفهمم چه حس وحشتناکی دا ...

ان شاءالله...اسی برو نمازبخون قرآن بخون دلت آروم شه

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️