2777
2789
عنوان

مواد غذایی که فریز میکنید چیه

223 بازدید | 11 پست

یخچالم کاملا خالیه 

با ۲میلیون چیا بگیرم فریز کنم که بشه تا اخر ماه ازش استفاده کرد

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوشت مرغ ماهی میتونی بذاری.ما گوجه رنده شده ،لوبیا سبز، فلفل دلمه ای،حبوبات پخته تو فریزر داریم والبته نون

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

گوشت. مدغ. سبزی آش و قرمه. هویج. ذرت. فلفل دلمه. حبوبات خیس شده یا پخته شده. گاها هم خورشت اضافه😁

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

غیراز گوشت و مرغ و سبزی ، ذرت، نخود فرنگی، باقالی، فلفل دلمه، حبوبات پخته واسه آش و آبگوشت، کرفس واسه مرغ، بادمجون کبابی و سرخ کرده، پیاز سرخکرده، فلافل

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

من همیشه حبوبات خیس شده دارم تو فریزر چون باید 24 ساعت حبوبات رو خیس کنم تا کامل نفخشون بره وگرنه معدم اذیت میشه. مرغ و گوشت خورشتی، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ، ذرت، سبزی آش و کوکو و قورمه

غیراز گوشت و مرغ و سبزی ، ذرت، نخود فرنگی، باقالی، فلفل دلمه، حبوبات پخته واسه آش و آبگوشت، کرفس واس ...

ولی فلفل دلمه میگن وقتی برش داده میشه باید همون لحظه استفاده کنید خوب نیست بمونه 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

ولی فلفل دلمه میگن وقتی برش داده میشه باید همون لحظه استفاده کنید خوب نیست بمونه 

چاره ندارم خواهر وقت خرید ندارم

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز