2777
2789
عنوان

چن درصد ممکنه؟🤔

1021 بازدید | 24 پست

امروز رفتم سونو ان تی ۱۲ هفته ‌و۲ روزمه بعد دکتر گف احتمالا بچت پسره ، ولی گف‌قطعی نمیشه تشخیص داد احتمالی گف‌

شکا از هفته ی چندم دکتر بهتون جنسیت رو دقیق گفت؟ ممکنه تو هفته ی دوازدهم این احتمالی ک‌میدن درست باشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر دکترت خوب باشه صد درصد درست گفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بسلامتی عزیزم ، من گفت احتماله قطعی نیست ما دختر دوس داشتیم حالا انشاالله تنش سالم باشه 

سلامت باشی گلم،انشالله هرچی ک هست سالم باشه جنسیت مهم نیست

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️
منم اول بهم گفت احتمالا پسره مطمئن باش صد درصد پسره ببین کی بهت گفتم،کلا از اولم حسم میگفت پسره

اکثرا نمیدونم منو میدیدن میگفتن حدس میزنیم پسر باشه منم اوایل خیلی دعا میکردم دخترباشه ، خواست و حکمتِ خدا بوده لابد انشاالله سلامت بیاد کنارمون

من امروز یخورده نارحت بودم چون از دل شوهرمم باخبر بودم عاشق دختر بود، شوهرم امروز اومد پیشم گف نارحت نباش پسر باشه عاشق مادرمیشه پشتته همیشه و...منم نخاستم توذوقی بهش بزنم گفتم همینکه یکی مث تو باشه ک اونم مث باباش هوامو داشته باشه کافیه🙂دیگ بعدش شروع کردیم خیالبافی اون میگف میخام همراه خودم ببرمش مسجد من میگفتم لباساشو با تو ست میکنم و...😂

راستی قصد نداری بچه بیاری ؟ بنظرم فاصلع سنی بچه ها کمتر باشع بهتره و باهم بزرگ میشن همو میفهمن

اکثرا نمیدونم منو میدیدن میگفتن حدس میزنیم پسر باشه منم اوایل خیلی دعا میکردم دخترباشه ، خواست و حکم ...

ناراحتی نداره پسر هم خوبه،من الان پسرم هوامو داره مریض بشم به شوهرم میگه ببرش دکتر مامان حالش بده یا ناراحت باشم از تو چشمام میفهمه قربونش بشم،مادر شوهرتم گناه داره یه پسر از دست داده خدا اینجوری جاشو میخواد واسه مادرشوهرت سبز کنه

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
اکثرا نمیدونم منو میدیدن میگفتن حدس میزنیم پسر باشه منم اوایل خیلی دعا میکردم دخترباشه ، خواست و حکم ...

بچه والا فعلا نه بزارم این یکی بره مدرسه بعد انشالله بینم خدا چی میخواد

ناراحتی نداره پسر هم خوبه،من الان پسرم هوامو داره مریض بشم به شوهرم میگه ببرش دکتر مامان حالش بده یا ...

خدا واست حفظش کنه انشاالله🤲🏻❤️اره شنیدم پسر وابسته ی مادر میشه ، اذیتت نمیکنه پسرت؟

میدونی چیه من اخه اگه بچم بدنیا بیاد و پسر باشه برنامه ها براش دارن ینی میدونم دیگه از همون بچگی پدرشوهرم میبرش پیش خودش چون قبلا میگف اگه نوه م پسر باشه از بچگی میارمش وردست خودم تو هیئت و میبرمش همه چیزو بهش یاد میدم از بچگی میخان تو عالمِ سیاست بزرگش کنن ، شوهرمم ک‌برنامه ها براش داره میگه میخام مث‌خودم بفرستمش نظام و...منم دلم نمیخاد اگه پسر باشه و پسرم از همون بچگیش ک باید بازی کنه بره تو این بحثای سیاسی و نبینمش ، من دوسدارم خودم بزرگش کنم با عقاید و ارزوهای خودم نمیخامم کسی بفرستدش تو‌این نظام و سیاستا دوسدارم بره تو یه رشته ی خوب مث پزشکی و...هعیییی اگه پسر بشه پدرشوهرم میبره پیش خودش ازهمون بچگی مذهبی بارِش میارن🤦🏼‍♀️😄

بچه والا فعلا نه بزارم این یکی بره مدرسه بعد انشالله بینم خدا چی میخواد

انشاالله ،اخه یادمه قبلا گفتی فککنم تو اقدامی فک کردم میخای بچه بیاری بسلامتی...‌ انشاالله پسرت رفت مدرسه بنظرم وقت خوبیه برا بچه دوم ک‌فاصله سنیشونم زیادنباشه ازبچگی بخان باهم بزرگ شن😍

خدا واست حفظش کنه انشاالله🤲🏻❤️اره شنیدم پسر وابسته ی مادر میشه ، اذیتت نمیکنه پسرت؟ میدونی چیه من ...

ممنون عزیزدلم همچنین بچه خودت😘اذیت که طبیعیه همه بچها میکنن به خصوص پسرا شیطون ترن عاشق سرو صدا ،کشتی،توپ،بپر بپر😅واسه همین شیطنتاشه که حوصله ندارم میگم انشالله بره مدرسه بچه دیگه میارم،،،چه بهتر یکی مث شوهرت مهربون،باتعهد،با خانواده ودرست وحسابی  میشه مگه بده،بزار بره ود درست پدرشوهرت مطمئن باش جای بدی نمیبرش اگه خودش علاقه نداشته باشه نمیره

انشاالله ،اخه یادمه قبلا گفتی فککنم تو اقدامی فک کردم میخای بچه بیاری بسلامتی...‌ انشاالله پسرت رفت ...

آره من خودم دوس دارم شوهرم نمیخواد گفتم فعلا شست و شوی مغزیش دادم راضی شده گفته به شرطی این بزرگ بشه،فاصله سنی کم که آره خوبه ولی من بچم اصلا مستقل نیست تمام کاراشو خودم انجام میدم شوهرمم اهل کمک دادن نیست با این اوضاع یه نوزاد هم بیاد دیگه واویلا 

ممنون عزیزدلم همچنین بچه خودت😘اذیت که طبیعیه همه بچها میکنن به خصوص پسرا شیطون ترن عاشق سرو صدا ،کش ...

ممنون عزیزم❤️آره منم قبلا پسرعمه هام شیطون بودن بچگی از دیوار راست بالا میرفتن مث مرد عنکبوتی😂...

انشاالله ببینم چی میشه،، پسر بشه ک فک نکنم خیلی بزارن خونه پیش خودمون بمونه میبرنش پیش خودشون مادرشوهرم میگف پسر باشه یکی مثل حسینم باشه بیاد همدمم بشه  منم تو دلم بهم زور داشت ولی چیزی نگفتم گفتم انشاالله😐😅

آره اگه به باباش بره عاشقِ خوب‌و سمجی میشه بچم 😂