2777
2789
عنوان

چن درصد ممکنه؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 24 پست
آره من خودم دوس دارم شوهرم نمیخواد گفتم فعلا شست و شوی مغزیش دادم راضی شده گفته به شرطی این بزرگ بشه ...

چرا مستقل بارِش نمیاری؟ کمتر سعی کن بخودت وابسته بشه مخصوصا ک پسره ، بنظرم کم کم یه روزایی ازش فاصله بگیر بزار یواش یواش کاراشو خودش انجام بده (کارای کوچیکو) ، وابستت بشه بدعادت میشه خدایی نکرده ، هرچن ک مادرا مسئولیت دارن و وابسته به بچه هستن ...

دوتا داشته باشی دیگ کافیه بنظرم یه دختر یه پسر ،اصن محشره😍

ممنون عزیزم❤️آره منم قبلا پسرعمه هام شیطون بودن بچگی از دیوار راست بالا میرفتن مث مرد عنکبوتی😂... ...

آخی طفلکی مادرشوهرت😔اگه دوس نداری از همون اول به شوهرت بگو دلم نمیخواد بچم بره پیش کسی

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا مستقل بارِش نمیاری؟ کمتر سعی کن بخودت وابسته بشه مخصوصا ک پسره ، بنظرم کم کم یه روزایی ازش فاصله ...

از همون اول اشتباه کردم دیگه الان خودش غذا هم نمیخوره من حتی مسواکش میزنم زن بگیره زنش بیچاره میشه😅من به زور شوهرمو راضی کردم واسه یکی دیگه اونم ببینم عملیش کنه یانه بیشتر از دوتا محاله دیگه

آخی طفلکی مادرشوهرت😔اگه دوس نداری از همون اول به شوهرت بگو دلم نمیخواد بچم بره پیش کسی

چیبگم والا حالا بدنیا بیاد انشاالله ، گاهی میزارم بره پیششون اونام گنا دارن دیگه نوه شون میشه

از همون اول اشتباه کردم دیگه الان خودش غذا هم نمیخوره من حتی مسواکش میزنم زن بگیره زنش بیچاره میشه😅 ...

وای نه عزیزم اینجوری دیگ از جات جُم بخوری باید اونم دنبالت بیاد ، وای زنش اره باید دیگ اول از تو مشورت بگیره در هر اموری 😂حالا فعلا بچه س ولی یذره بزرگتر شد کم کم ترکش بدع این کارو

وای نه عزیزم اینجوری دیگ از جات جُم بخوری باید اونم دنبالت بیاد ، وای زنش اره باید دیگ اول از تو مشو ...

آره اون وقت زنش همش میاد تو نی نی سایت فحش من میده 😂،من بچه اولم بود به شدت هم بهش وابسته‌ بودم یه جورایی دیوونه، از همون اول تو شکم باهاش حرف میزدم وقتی اومد دنیا مث یه بچه ی بزرگ باهاش حرف میزدم چند روزه بود براش قصه و شعر میگفتم😅راستش خودم بیشتر وابسته بودم که الان نتیجش شده این دم دستشویی هم دنبالمه

هفته دوازدهم بهم گفت ۹۰ درصد پسره ولی مطمعن نه…هفته ۱۶ گف صد در صد پسر ۱۸ هم همینطور

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

آره اون وقت زنش همش میاد تو نی نی سایت فحش من میده 😂،من بچه اولم بود به شدت هم بهش وابسته‌ بودم یه ...

خخخ دور از جون😁اوخیییی بچه اول همیشه ادم وابستش میشه برا بچه دوم دیگ آزاده😄