2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

276 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها 

میخوام برای خواهرم توی رستوران پاگشا بگیرم 

البته یک سال از عروسیش میگذره خودش و شوهرش رو چند مهمون کردم 

اما میگه خونواده شوهرش چون منو دعوت کردن باید اونروهم دعوت کنم و یک چند و بار نیش و کنایه زدن بهش 

منم میخوام تو رستوران مهمونی بدم خواهر شوهراش و خانواده شون با مادرشوهر و پدرشوهرم و خونواده شوهر خودم و مامان ‌بابام 

از اونور میگه باید بعد شام بیان خونت ؟میوه و اجیل و چای خونه باشه 

منم میگم همه اینارو میبرم رستوران 

خونه حوصله مهمونداری اونم ۲۵نفر رو ندارم 

میگه اونوقت پاگشا نمیشه به نظر شکا هم نمیشه ؟ 

اینم بگم خونواده شوهرش تولد دخترم خونم بودن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برای پذیرایی تو رستوران هم علاوه بر دو جور کباب و دلمه برگ مو دسر و میوه و اجیل فهوه هم هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه شام سالاد و چای و سوپ برای ۲۵نفر ۸تومن میشه 

دسر قهوه و اجبارم میوه هم که به کنار میخریم

خیلی هزینش میشه🤐

۸تومن هزینه آشه 

اما بیا ببین اصلا خواهرم قبول نمیکنه 

میگه ببر پس الاچیق تو بند که هزینه خیلی بالاتری داره از اونور پدرشوهرام خوشش نمیاد از اون مکان ها 

میگه پس ببر شهر دیگه جمعه باشه هم گردش باشه هم اونجا ناهاربده به همه

اجیل و ببر همونجا. ولی رستوران نرید..

رستوران که نمیتونی چیزی ببری.. 

من عید مهمونای عیدمو حدودا ۳۷ تنفر بودیم بردم تالار.

احیل و میوه و همه چی بردم.

غذا ام تالار داد. جز خودمون هیچکس اونجا نبود. قشنگ ۲   ۳   ساعتی اونجا بودیم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خونه نبر دیگه چ خبره

نمیدونم که میگه نمیشه فقط شام اینا بدی همونجا میوه شون هم بدی پاگشا نمیشه 

خواهرشوهراش منو هم دعوت کرده بودن

اجیل و ببر همونجا. ولی رستوران نرید.. رستوران که نمیتونی چیزی ببری..  من عید مهمونای عیدمو حد ...

رستورانی که من انتخاب تالار  و رستورانه 

وقتی قبلا اومدن خونت، دیگه چه پاگشایی!! 

لزومی نداره حتما بیان خونت، اما اگر بتونی بعد از شام خونه پذیرایی کنی خیلی بهتر میشه 

خواهرت هم خودش کمک میکنه دیگه. دوساعت هم تو خونت مهمان باشن

(اما خانواده ی شوهرت اینجا چه ربطی دارن که اونا روهم میخوای دعوت کنی🤔)