2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست
نمیدونم که میگه نمیشه فقط شام اینا بدی همونجا میوه شون هم بدی پاگشا نمیشه  خواهرشوهراش منو هم ...

ب خواهرت کار نداشته باش.هرکس هرجا راحته دعوت میکنه حتما باید بیان خونه چ معنی داره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری خواهرت انقد متوقعه ازت؟؟!

دو خواهر بیشتر نیستم 

یکم پرتوقع اما خواهر خوبیه و دوستش دارم دوست ندارم جلو خونواده شوهر سرش پایین باشه به خاطر من

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ب خواهرت کار نداشته باش.هرکس هرجا راحته دعوت میکنه حتما باید بیان خونه چ معنی داره

دقیقا اگه بیان خونه خیلی کارا باید بکنم 

اولا تمیزی مهمونداری لباس پذیرایی بعد پذیرایی بعدش هم تمیزکاری بعد مهمون 

نمیدونم که حامد که قبول نمیکنه 

میگم هم رستوران کافیه مامانم و خواهرمو که میگن خونواده شوهر خواهرمکلی حرف درمیارن 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خوبه .بنظرم لازم نیست ببری خونه.ولی ازاونجاکه بخاطر خواهرت هست شما که این همه هزینه میکنی لااقل جوری ...

یعنی ببرم خونه 

فک کن ۹تا۱۱ریتوران 

۱۱بیان خونه برای صرف میوه و چای ؟

چکاریه خب بیرون شام و از کترینگ بگیر بیار خونه مهمونی هم تو خونه باشه هزینش خیلی کمتره  سوپ هم ...

مهمونی تو خونه نمیخوام بدم خونم در حدی بزرگ نیست بتونم ۲۵نفر توش جا بشه

دقیقا اگه بیان خونه خیلی کارا باید بکنم  اولا تمیزی مهمونداری لباس پذیرایی بعد پذیرایی بعدش هم ...

اصلا توجه نکن کار خودتو بکن.

خونه م ک تولد بچه اومدن دیگه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

یعنی ببرم خونه  فک کن ۹تا۱۱ریتوران  ۱۱بیان خونه برای صرف میوه و چای ؟

من با برنامه شما موافقم وواقعا خیلی خوب تدارک دیدین

اما میگم فک کنین این همه هزینه بعد بخاطر ی خونه نبردن کل اجرتون ضایع بشه. 

باخواهرتون صحت کنین ببینید راضی نمیشن

واقعا ۲۵ نفر خیلی سخته پذیرایی ازشون توی خونه

وقتی قبلا اومدن خونت، دیگه چه پاگشایی!!  لزومی نداره حتما بیان خونت، اما اگر بتونی بعد از شام ...

دیه مشکل همونجاست که خونواده شوهرش هستند 

من خواهرم و دامادمون قبل از همه فردای  بعد عقد تو رستوران مهمونی دادم 

انا خواهرم گفت قبول نیست خونه باید باشه بعدش دوبار تو رستوران مهمونشون کردم 

بعد خواهرشوهراش منو هم دعوت کردن 

بعد عروسی و قبل عروسی هم چند بار مهمون خونم بودن 

الان اونا میگن ما با این وضعمون تونستی بک مهمونی به این بزرگی بدیم خواهرت هی میگید اله بله نتونست یک مهمونی بده 

من با برنامه شما موافقم وواقعا خیلی خوب تدارک دیدین اما میگم فک کنین این همه هزینه بعد بخاطر ی خونه ...

به خصوص شوهر من حساسه 

شوهرخواهرشوهرای خواهرم هم هستن من معذبم واقعا 

اصلا توجه نکن کار خودتو بکن. خونه م ک تولد بچه اومدن دیگه

بله بک تولد خوب با کلی تدارکات دادم دعوتشون کردم همشونو 

درحالی که اون هیچ وقت درست حسابی دعوت نکردن تولد گرفتن فقط دخترمو دعوت کردن 

حتی برای پاکشای خواهرم مستقیم بعدمن زنگ نزدن به مادرم گفتن به سارا هم بگید بیان 

من با برنامه شما موافقم وواقعا خیلی خوب تدارک دیدین اما میگم فک کنین این همه هزینه بعد بخاطر ی خونه ...

خونه که نمیارم 

اگه قرار خونه باشه تو خونه مهمونی دادن بهتره 

دیگه به حامد میم میگه ناراحت بشن یک لیوان آب بخورن 

از پاگشا گذشته من مهمونی و ولیمه میدم

بله بک تولد خوب با کلی تدارکات دادم دعوتشون کردم همشونو  درحالی که اون هیچ وقت درست حسابی دعوت ...

چون بالاتر خوندم ک خواهرتون براتون مهمه اینو میگم قانعش کن ک خونه راحت نیستی.والا خونه هم هزینه س هم خستگی بگو دیگه اونجوری جونی واسه معاشرت ندارم.بیرون باشه ک ب منم خوش بگذره

چون بالاتر خوندم ک خواهرتون براتون مهمه اینو میگم قانعش کن ک خونه راحت نیستی.والا خونه هم هزینه س هم ...

گفتم بهش که من خسته میشم 

دیروز دلمه مهمونی رو آماده کردم به جان خودم از ساعت ۳ظهر تا ۱۲شب اسیر شدم 

اونم تو طبقه سوم بدون حیاط و اسانسور

گفتم بهش که من خسته میشم  دیروز دلمه مهمونی رو آماده کردم به جان خودم از ساعت ۳ظهر تا ۱۲شب اسی ...

واقعا سخته حق داری