2777
2789
عنوان

پسر عموم

145 بازدید | 5 پست

بچها پسر عموم یه زمانی خیلی دوسم داشت منم دوسش داشتم ینی عاشق هم بودیم ولی مامانش اونو برای برادرزاده اش میخواست پسرشم قبول نمی‌کرد ولی به زور نامزدش کردن من چهار سال منتظرش موندم حتی بهم بعضی وقتا پیام میداد که منتظرم بمون من در آخر میام پیشت ولی آخر منم شوهر دادن الان مامانو باباش هر چی به پسرعموم میگن که ازدواج کن پنج ساله نامزدین میگه نمیکنم من نخاستم شما منو به زور دادین منم راضی نیستم دیگه اون دختر بیچاره چه گناهی کرده که پنج سال به خاطر پسرعموم نامزده بعد نامزدیشون بهم بخوره 

پسر عموم هنوز بهم حس داره حتی بعضی وقتا میرم خونشون منو که با شوهرم میبینم اشکش در میاد نمی‌دونم چیکار کنم هم به فکر اون نامزدشم هم به فکر خودش نامزدش خیلی پسرعمومو دوست داره ولی پسر عموم نمیخادش🥲

بی خیال

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

شما به پسرعموت و‌نامزدش توجه نکنی و بچسبی به زندگی با همسرت و کلا از فاز دلسوزی برای بقیه بیای بیرون، همه چی درست میشه. ینی زمان همه چی و حل میکنه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نا امیدش کن از خودت  شما مسول زندگیش نیستی  به زندگی خودت برس و نگران همسرت باش

نمیدونم چرا حس کردم اسی هم بدش نمیاد برگرده به پسرعموش

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊