2777
2789

رو شکمی بود یا واژی؟ 

6 هفته و سه روزمه حالت تهوع داره میکشتم میخوام برم دکتر 

سونو واژی هم میترسم به بچه اسیبی برسه میخوام رو شکمی باشه انجام میدن یا زوده؟ 

من هشت هفته سونو واژینال دادم برای قلب مشکلی نبود ....دوازده هفته هم سونو شکمی رفتم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۶ هفته بود از تهوع شدید رفتم پیش دکترم گفت بخواب سونو هم بگیرم، واژینال دادم دیدیم تشکیل شده قل ...

واژینال میترسم بدتر خونریزی کنم چون خیلی ها اینجوری شدن 

وقتی حالت تهوع داره یعنی همه چی داره خوب پیش پیره.

۷ هفته که کامل شد با خیال راحت برو سونوی قلب

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
وقتی حالت تهوع داره یعنی همه چی داره خوب پیش پیره. ۷ هفته که کامل شد با خیال راحت برو سونوی قلب

واقعا؟   

روزی چند بار بالا میارم اولش فقط صبح ها بود 

الان صبح و شب 4 بار 

[QUOTE=339838776] واژینال میترسم بدتر خونریزی کنم چون خیلی ها اینجوری شدن ]

کلا نمیبره داخل که ...همون دهانه ی واژن میزاره نهایت یه سانت ...اول استرس داشتم ولی بعدش آروم بودم ...استرس نداشته باش ..من که مشکلی پیش نیومد ...شنبه هم سونو واژینال و شکمی دارم باز ،میرم هیجده هفته ....برای طول دهانه ی رحم و این چیزا سونو نوشت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
واقعا؟     روزی چند بار بالا میارم اولش فقط صبح ها بود  الان صبح و شب 4 بار

بله عزیرم.

معمولا وقتی هورمون‌های بارداری نرمال برن بالا کم گم علائم هم بیشتر میشه تا ۱۶ هفته که بدن به هورمونها عادت کنه.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
هر چی میخورم برمیگردونم 

عادی همه مثل توهستن حاملگی بدون علایم. خوب نیست

امامیتونی به دکترت بگی داروبده امابرای من دادمن ننداختم چون هروقت میترسیدیم انگارخودش اعلایم نشون میدادمن هستم بالامیارم سه ماه اول بالامیاری بعدکم میشه