من هشت هفته سونو واژینال دادم برای قلب مشکلی نبود ....دوازده هفته هم سونو شکمی رفتم
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
[QUOTE=339838776] واژینال میترسم بدتر خونریزی کنم چون خیلی ها اینجوری شدن ]
کلا نمیبره داخل که ...همون دهانه ی واژن میزاره نهایت یه سانت ...اول استرس داشتم ولی بعدش آروم بودم ...استرس نداشته باش ..من که مشکلی پیش نیومد ...شنبه هم سونو واژینال و شکمی دارم باز ،میرم هیجده هفته ....برای طول دهانه ی رحم و این چیزا سونو نوشت
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
امامیتونی به دکترت بگی داروبده امابرای من دادمن ننداختم چون هروقت میترسیدیم انگارخودش اعلایم نشون میدادمن هستم بالامیارم سه ماه اول بالامیاری بعدکم میشه