2777
2789
عنوان

اجتماعی هستید؟

131 بازدید | 13 پست

من اصلا اجتماعی نیستم

باشگاه میرم سرکار میرم تاثیر نداشته برام

ظاهرمم خوبه قد بلندم چهرم هم قشنگه انگار اعتماد بنفس هم ندارم با ابنکه خوبم باز فکر میکنم زشتم درصورتی که زشت نیستم

نمیدونم درمانی داره سنم هم کم نیست انگار سنم رفته بالاتر بیشتر شده این انزوا اصلا دوست ندارم با کسی گرم بگیرم یه برداشت بد میشه ازم فکر میکنم دلیل اصلی ازدواج نکردنم همینه😔 بنظرتون چیکار کنم دلم میخواد لذت ببرم از زندگی ولی افسرده ام و منزوی

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

منم تنهایی رو دوست دارم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمیدونم اجتماعی بودنه یا نه... ولی مشکل من زود صمیمی شدنه🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
نمیدونم اجتماعی بودنه یا نه... ولی مشکل من زود صمیمی شدنه🗿

اجتماعی هستی قطعا ولی زود اعتماد میکنی که صمیمی میشی این نقطه ضعفه بنظرم با اجتماعی بودن فرق میکنه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

مگه همه قراره اجتماعی و برون گرا باشن؟ چرا فک میکنین کسی که اجتماعی نیست جتما کمبود داره. ادما متفاوتن

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

منم اجتماعی نیستم ولی راحتم همینجوری ناراحت نیستم 

مجردی یا متاهلی

اگه متاهلی همسرت مشکلی نداره؟ همسرت چطوریه اونم نثل خودته؟

اجتماعی هستی قطعا ولی زود اعتماد میکنی که صمیمی میشی این نقطه ضعفه بنظرم با اجتماعی بودن فرق میکنه

آره خب قبول دارم... میدونم یه روزم بخاطر همین پشیمون میشم ولی خب 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
مگه همه قراره اجتماعی و برون گرا باشن؟ چرا فک میکنین کسی که اجتماعی نیست جتما کمبود داره. ادما متفاو ...

اخه یه نفر تو اقوامم خیلی منو میخواست مادرش نزاشت گفت اجتماعی نیست خیلی دلم شکست وقتی شنیدم و با یکی هم دوست بودم اونم منو نخواست حس میکنم مشکل بزرگیه که با وجود زیبایی و اخلاق صبورم باز منو نمیخوان

منم مثل تو ولی خیلی خوشحالم اصلا افسرده و‌ منزوی نیستم

این یه باور غلطه که فک میکنن درونگرا بودن یعنی افسردگی یعنی اضطراب اجتماعی یا چندتا مشکل دیگه که ممکنه با درونگرایی اشتباه گرفته بشه

ولی شما اگه تو تنهاییت لذت نمیبری درونگرا نیستی مشکلت چیز دیگس

💄👛I'm just a girl👄💅🏻