2777
2789
عنوان

از نامزدم بلاخره جدا شدممممم

720 بازدید | 21 پست

طبق بحث و دعواهایی ک باهم داشتیم و چیزایی ک پیش اومده بود جدا بشیم دوران نامزدی بهتره دیروزم تاپیک زدم در این باره و همه گفتن جدا بشیم الان بهترمونه منم کلی فکر کردم دیشبم باز دعوا کردیم باهم و تصمیم بر این شد ک تموم شه انشالله از این به بعد زندگیم روی ارامشو ببینه🥲💚

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کارو در حق خودت و آینده ات می‌کنی 

آره از روزی ک نامزد بودم تا دیشب کارمون دعوا و بحث بود الان واقعا حس خوبی دارم راحت شدم عمرم تباه نمیشه

دعوا هاتون سر چی بود؟

خیلی چیزا از زمانی ک نامزد شدیم تا الان هنوز یک ماه نمیشه کارمون شده بود بحث و دعوا اصلا ارامش نداشتم من 

هر روز دعوا واقعا سخته نمیدونم بالاخره هر کس صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه، راستش رابطه منو شوهرم هم همینطور شده یعنی با تلفن با یکی دیگه حرف بزنم چرا اینو گفتی چرا گفتی بچه شیطونه یه دعوایی سرش درمیاره و پر از حاشیه مرتب باید مواظب حرکات رفتارم باشم

مامانم میگه جدا شو بیا ولش کن خودم میگم نه بزار شاید درست شد

بازم فکر کن جدایی آخرین راه و آرامش نیس بنظرم یچیزیو درست کنید تا اینکه بزاریدش کنار

عزیزم خیلی تلاش کردیم درست بشه اما خیلی زندگی اون پیچیدس همش دعوا داشتیم باهم ی روز بدون دعوا نمیگذشت اگه راهی بود خوب بود ولی جفتمون دیشبم تو دعوا گفتیم امیدی نداریم باهم باشیم امشب دیگه اون ب خانوادش میگه منم ب خانوادم میگم و تموم شه بره