2777
2789
عنوان

از نامزدم بلاخره جدا شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 21 پست
هر روز دعوا واقعا سخته نمیدونم بالاخره هر کس صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه، راستش رابطه منو شوهرم هم ...

اره شرایط بدیه ما الان یک ماه نیس نامزد بودیم دعواهامون خیلی شدید بود دیگه بریم سر خونه زندگیمون بدتره کارمون ب طلاق بکشه

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم تحت تاثیر نی نی سایت نبوده باشه🤕

اینجا خیلی دعوام کردن گفتن هرچی زودتر تموم کنم کلی حرف زدن باهام گفتن ولی خودمم فکر میکردم واقعا درسته

عزیزم خیلی تلاش کردیم درست بشه اما خیلی زندگی اون پیچیدس همش دعوا داشتیم باهم ی روز بدون دعوا نمیگذش ...

بنظرم چند روز بهم مهلت بدید زود تصمیم نگیرید اصلا چند روز بهم زنگ و پیام نزنید 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

همه دعوا و مشکل دارن یعنی باید همه از همدیگه جدا بشن!ساختن زندگی ساختن اخلاق ها ساختن رفتارها بهتر از جداییه از اینم که جدا بشی بعدی هم یه مشکلی داره اونو میخای چکار کنی آخرش باید یاد بگیری که چجوری زندگی رو درست کنی 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
همه دعوا و مشکل دارن یعنی باید همه از همدیگه جدا بشن!ساختن زندگی ساختن اخلاق ها ساختن رفتارها بهتر ا ...

درسته واقعا اما دیگه جفتمون خسته شده بودیم از هم دیگه از طرفی برای من خیلی بد شده ک زندگی ایندمم ممکنه خراب بشه

عزیزم خیلی تلاش کردیم درست بشه اما خیلی زندگی اون پیچیدس همش دعوا داشتیم باهم ی روز بدون دعوا نمیگذش ...

سلام عزیزم خوبی 

چیشد آخرش ...گلم جریان رابطه ک داشتی چی میشه 🥺🥺🥺🥺کاش نمیرفتی اون روز ...ناراحتم میشد ب درک

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️