2777
2789

انشاالله يه خونه ي خوب پيدا كني ب حق امام رضا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم دعا کنید 🥺 اوضاع داغونه

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

اخ اخ منم دوماه دیگه قراردادمون تموم میشه از حالا تب کردم اینقدر که اجاره خونه بالاست و ماهم قسط و قرض فراون خدا به همه مون رحم کنه إن شاءالله 

دعا می کنم یه خونه خوب و تمیز و از همه مهم تر یه صابخونه عالی قسمتت بشه و خیلی زودم خودت خونه بخری وبری تو خونه خودت عزیزم 🤲🤲

منم برای پدرت صلوات فرستادم گلم

مرسي عزيزم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین من موقعی که می‌خواستم خونه‌دار بشم نذر کردم یکی سه نمک بگیرم ببرم امامزاده صالح پخش بکنم یادمه جور شد خونه رو خریدم در کمال ناباوری هم جور شد شمام نذر کن از امامزاده صالح بخواه خودش از خدا بخواد گره از کارت باز بشه