2777
2789

من سه ساله عاشق پسری شدم . چندین بار اومده خواستگاریم و خانوادم ردشون کردن اما این سری خودم موندم جلوی خانوادم که میخوامش و ... داستان زندگی من اینجوریه که پدرم فوت شده و الان مامانم ازدواج مجدد کرده و من گاهی وقتا پیش مامانمم گاهی وقتا خونه مادربزرگ پدریم . بخاطر داستان خواستگاری کامل از طرف خانواده پدری طرد شدم ولی مامانم طرفم بود الان مامانمم ترس برش داشته و مخالف جدی شده من موندم چیکار کنم ( خانواده پدریم خیلی مذهبین و با دوستی و اینا مخالفن و اینکه حضانت من با مادرمه) شب و روزم شده گریه کردن الان هیچ جایی ندارم دیگه .من و دوست پسرم داریم میمیریم تو روخدا اگه چیزی به ذهنتون میرسه بهم بگید یا اگه میتونید واسم دعا کنید😭😭 نمیدونستم با کی دیگه حرف بزنم الان کاربریمو زدم گفتم شاید یکم اروم بشم . کارم به قرص اعصاب و قرص خواب کشیده (دیشب این تاپیک رو زدم کسی نیومد تو تاپیکم😔)

خونه مادربزرگت بیان

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم درکت میکنم دوسش داذی اما کسایی مثل من و شما که شرایط مشابه داریم خلاء عاطفی داریم

مهر طلبیم تصمیممون ممکنه اشتباه باشه

بزرگترا چرا مخالفن؟ چون دوستین؟ 

اونا چیزایی میبینن که عشق نمیذاره ما ببینیم

اگر تصنیم اشتباهی بگیری هیچکسو دیگه نداری

بیشتر فکرکن

زندگی همیشه گل و بلبل نیست نذار شوهرت شرایط رو بفهمه 

همنو چماق میمنه تو دعواها تو سرت

1403/5/22مردم
نه خانواده پدریم اجازه میدن بیان نه شوهر مامانم اجازه میده خونه اون برگزار بشه . خیلی خستم واقعا

مگه چقدر آدم ها زنده ان.که اینقدر نسبت به هم بی مهری میکنن....شاید خواستگارت آدم درستی نیس.مخالفن.  شاید شما عاشقی بدی هاشو نمیبینی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه