2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقتتون بخیر توروخدا اگه می‌بینید جواب بدید شما واسه سنجش کجا رفتید دختر من هیچ مشکلی نداره دیرو ...

نگران نباش دوباره میفرستن مراکز استثنایی،  خیلی بچه ها رو آورده بودن که اکثرا چون اضطراب جدایی داشتن نتیجه سنجش اولشون خوب نبود، برای پسر من ‌کلا اشتباه شده بود مثلا دندان ها رو کلا خراب زده بود، بهداشت رو ضعیف، پوست رو نوشته مشکل پوستی شدید، حتی نوشته بود عدم تعادل توی لی لی رفتن، کلا یه چیزایی بود که کور مادر زاد هم بچه رو می دید می فهمید اشتباه شده مستقیم رفتم اداره آموزش استثنایی شکایت، خودشون شرمنده شدن

نگران نباش دوباره میفرستن مراکز استثنایی، خیلی بچه ها رو آورده بودن که اکثرا چون اضطراب جدایی داشتن ...

نمیدونم والا خیلی میترسم اگه قبول نشه چی؟ دخترم الان پیش دبستانی میره شعر بلده تکالیفشو درست انجام میده عدد ها رو بلده تفاوت و شباهتُ میفهمه نمیدونم چرا رد شده ازش پرسیدم نمره اش چند شده تو چی مشکل داشته که رد شده میگه برو باهاش کار کن تو رو خدا واسه دخترم دعا کن😔

نمیدونم والا خیلی میترسم اگه قبول نشه چی؟ دخترم الان پیش دبستانی میره شعر بلده تکالیفشو درست انجام م ...

ناراحت نشو، چیزی نیس اگر واقعا در این حد بلده نرماله، یکی از بچه ها پدر و مادرش پزشک بودن  برای مرحله دوم اومده بود با التماس گذاشتن مادره بره پیش بچه ، طفلی مادره می گفت اضطراب جدایی داره، بعد معذرت خواهی کردن.

اصلا همه چی بهم ریخته س من یکی از نزدیکان رو دیدم بچه  هرررر رو از به تشخیص نمیداد همون مرحله اول قبولش کردن. الان خیلی نسبت به هم سن هاش عقبه

نمونه سوال ها رو بزن نت باهاش کار کن تو تایم باقی مونده اصلا هم به رو بچت نیار اعتماد به نفسش پایین نیاد

[QUOTE=370751557]ناراحت نشو، چیزی نیس اگر واقعا در این حد بلده نرماله، یکی از بچه ها پدر و مادرش پزشک بودن  برای ...[/QUOTEقربونت برم مرسی که جواب دادی دختره منم اضطراب جدایی داره با شوهرمم یکم اختلاف دارم و محیط خونه پر تنشه اینم خیلی بچه ی حساسیه و همش به فکر رابطه ی من و باباشه به خانومه گفتم دخترم استرس داره گفت نه خیلی ام خوبه یه مشت احمق اون کسی ام که از دخترم سنجش گرفت خودش مشکل گفتاری شنیداری داشت همکارش سه چهار بار یه چیزی بهش گفت بعدش فهمید

[QUOTE=370751557]ناراحت نشو، چیزی نیس اگر واقعا در این حد بلده نرماله، یکی از بچه ها پدر و مادرش پزش ...

خیالت راحت ولی کمی باهاش صحبت کن مثلا یه دایره بکش بهش یاد بده چشم بینی دهان و گوش بکشه براش، کتاب نشون بده بگو زیر کدومه، روی میز کدومه، رنگها رو کار کن، به لطف اینترنت  سوالات هوش فراوونه ، بدون استرس که بفهمه برای سنجش هس باهاش کار کن، دختر اقوام رد شده بود توی ارجاع تخصصی همین چشم و گوش و ابرو رو پرسیدن و اینکه چوب محکمه یا اهن، متاسفانه یه سری گاگول رو گذاشتن مسئول ، کاریش نمیشه کرد من حتی احتمال  اشتباه پر کردن فرم برای بچتون رو هم میدم،  اتفاقی که واسه خودم افتاد