2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فضولی نباشه حقوقشون اگه رسمی باشه و تازه کار باشه چقدره؟

بستگی داره عزیزم به محل خدمتش که جنوب باشه یا شمال باشه ، جنوب بیشتره من همسرم جنوب هستش تقریبا ۳ سال هست که رسمی هست که ۲ سالش رو کارآموز رسمی بودن یعنی تقریبا ۱ ساله که کارمند رسمی هست( اما قبلش هم سابقه کار داشت اما پیمانکاری بود آزمون داد استخدام شد) حقوق بیسش ۵۰ هست با مزایا ۶۵ اینا میشه البته انشالله یه افزایشی قراره بیس بشه ۵۸ اینا

بستگی داره عزیزم به محل خدمتش که جنوب باشه یا شمال باشه ، جنوب بیشتره من همسرم جنوب هستش تقریبا ۳ سا ...

بله شنیدم حقوقشون خوبه

البته سختی داره و به راحتی هم رسمی نمیشن

انشالله که افزایش حقوق بخورن و همیشه موفق باشن

انشالله در کنار هم خوشبخت باشید🥰

بله شنیدم حقوقشون خوبه البته سختی داره و به راحتی هم رسمی نمیشن انشالله که افزایش حقوق بخورن و همی ...

متشکرم عزیزم شما هم همینطور🌼 عزیزدلم سختی کارشون در برابر حقوقشون هیچه ، درواقه دستمزد واقعیشون باید ۳۰۰ میلیون به بالا باشه چون همین الان اگر متخصصای نفت و گاز و پتروشیمی ما پاشن برن عمان حداقل ماهی ۶ هزار دلار حقوقشونه یک ماه و کار میکنن یک ماه هم آف میدن بهشون که بیان ایران حتی بلیط پروازشون هم میدن ، توی نفت و گاز و پتروشیمی یعنی در کل وزارت نفت نیروها همه تحصیل کرده ن متخصصن باسوادن اگر جنوب باشن مهندس باشن که سخته کارشون خیلی و حقشون خیلی بیشتره