2777
2789
متشکرم عزیزم شما هم همینطور🌼 عزیزدلم سختی کارشون در برابر حقوقشون هیچه ، درواقه دستمزد واقعیشون بای ...

بله شنیدم از سختی کارشون

و واقن کاره هر کسی نیس

یه سوال دیگه میشه بپرسم ،البته زیاد شد ببخشید

میگن تو شرکت نفت اگه پدر بازنشست شد ، فرزندانش البته پسراشون میتون به راحتی استخدام شرکت بشن ؟

درسته ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شنیدم از سختی کارشون و واقن کاره هر کسی نیس یه سوال دیگه میشه بپرسم ،البته زیاد شد ببخشید میگ ...

نه اینطور نیست عزیزم قبلا اینطور بود فک میکنم الان دیگه فقط آزمون اگر هم با پارتی وارد شی قراردادتون پیمانکاری هست که حقوقشون پایینه هیچ مزایایی هم ندارن 

ندارم همسر اما دوس دارم همسر آیندم کارمند بانک باشه یا مهندس نفت یا سپاهی😂😂😂😂

جووون منم دوسدارم البته جز سپاهی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
ندارم ولی توی رویا هام  همیشه دلم میخواست  همسر بک ورزشکار باشم  از اینایی ک عضو ت ...

من یکی رو میشناسم البته یخیل معروف نیست ولی خب عضو تیم ملی ووشو هست و مدال طلا جهانی داره و از افراد ثابت تیم ملیه،زندگی زیاد خوبی نداره همش اردو و باشگاه ،رژیم غذایی همیشه رعایت ،پولم که بهشون نمیدن ،درامدشون خیلی کمه با اینکه طرف چندساله پشت سرهم تو تیم ملیه ،فقط یه ماشین پراید داره ،بجز ورزَشای خیلی محبوب مثل فوتبال و والیبال و بسکت بال یا کشتی ،بقیه درامد انچنانی ندارن 

جووون چرا خواهر ، سپاهی ندوس😂😂؟ اتفاقا من همسر دوستم رو دیدم خیلی باشخصیت و موجه هستن

نه سپاهی ندوست😂

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️