2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر آزادی پردرآمد نیست ، هر کارمندی هم کم درآمد نیست 

خب درسته آزاد پرریسکه..اما کارمندی هم واقعا کمه حقوقش فوقش ۲۰ تومن مثلا..اما خوبیش اینه همیشگیه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ندارم همسر اما دوس دارم همسر آیندم کارمند بانک باشه یا مهندس نفت یا سپاهی😂😂😂😂

این سه تایی که شما میخوایید هرچقدر دلتون بخواد هست😂😂آخرش یکیشون نسیبتون میشه😂

خب درسته آزاد پرریسکه..اما کارمندی هم واقعا کمه حقوقش فوقش ۲۰ تومن مثلا..اما خوبیش اینه همیشگیه

کی گفته فوقش ۲۰ تومنه؟ من بابام بازنشسته یه ارگان معمولیه الان ۱۸ تومنه ، والا من هر کارمندی میبینم جز معلما دیگه بالاتر از این حرفان ، همسر خودم کارمنده اما کارش خیلی خیلی سخته مهندسه اما خب درآمدش با مزایای سالانه ۶۵ هست ، یا مثلا کارمندای صنایع فولاد یا مس یا کارمندای بانک ، مالیات ، تامین و ایران خودرو سایپاو ... همه اینا حقوقاشون بالاتر از چیزیه که گفتید

شغل آزاد دوس ندارم درآمدش برام مهم نیس مهم سعور و انسانیتش ، و گرنه با همدیگه زندگی رو میسازیم😁😂 ...

عزیزم درست میگید اما هم اخلاق مهمه هم درآمد مهمه. منظورم اینه از نظر مالی طرف باید در یه سطح نرمالی باشه دیگه

کی گفته فوقش ۲۰ تومنه؟ من بابام بازنشسته یه ارگان معمولیه الان ۱۸ تومنه ، والا من هر کارمندی میبینم ...

خب اینا ۱۰ درصدشونه خیلی کارمندا دور ور ما حدود ۱۵ تومنه حقوقشون یا یکم بیشتر و کمتر..

در حالی که شغل آزادی بازاری داریم تو فامیل از نوع زندگیش مشخصه بالای ۲۰۰ تومن درآمد داره شایدم خیلی بیشتر

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خوشبحالت درسته راننده هم خوبه و حلاله اما هیچ وقت خونه نیست 😢 رابطه درست و منظم نداریم 

عزیزدلم همسر منم ۱۴ روز نیست ۱۴ روز هست چون کارشون شیفتی و عملیاتی هست و ۱۲ ساعته و شهر دیگه ست ، هیچ فرقی نداره پس