2777
2789
عنوان

بچم نمیتونه از خودش دفاع کنه

319 بازدید | 6 پست

یه پسر پنج سالونیمه دارم که اگه بچه ای بزنتش یا بزرگتری باهاش ییکم محکم بر خورد کنه سریع میترسه و استرس میگیره  ازاونورم یه فامیل دارم که خیلی باهاش صمیمی هستم و اونم یه دختر شیش هفت ماه بزرگتراز پسر من داره که خیلی قلدره  مثلا اسباب بازیشو ب هیچ بچه ای نمیده و بچه هارو محکم هل میده و میزنه  پسر منم همیشه میزنه چند باری ب مادر پدرش تذکر دادم که جلوی بچتو بگیر بهش یاد بده میگن یا. نمیگیره و نمیتونیم کمترلش کنیم و خودمونم خسته شدیم و اینا یا میگه بچه ان دیگ. شرایط یه جوریه نمیتونمم باهاشون قط رابطه کنم  .چیکار کنم تا هم این مشکل برطرف شه و هک ناراحت نشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط به پسرت هرروز و هرشب یاد بده ازخودش دفاع کنه اگه یه بار جلو همچین بچه پررویی در اد حساب کار دستش ...

روز و شب دارم روش کار میکنم ولی اصلا تاثیر گذار نیست .میگ باشه دفاع میکنم اگ زد میزنم ولی وقتی موصع عمل میشه نمیتونه فقط گریه میکنه

روز و شب دارم روش کار میکنم ولی اصلا تاثیر گذار نیست .میگ باشه دفاع میکنم اگ زد میزنم ولی وقتی موصع ...

یه عروسک بذار کنارش بگو هر کی زدت محکم اینجوری که من عروسک رو میزنم بزن رو دستش بچه پرروهارو اینجوری باید ادب کرد