2777
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست
گناه داره ببریدش دکتر 

مامانم میگه هورمون هاش میریزع ب هم بعدا نازایی میگیره:/

اخه دختر عموم هم بردن چقد سوزن و دوا و دکار اخرش باز قد زیادی نکشید

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم میگه هورمون هاش میریزع ب هم بعدا نازایی میگیره:/ اخه دختر عموم هم بردن چقد سوزن و دوا و دکار ...

شرایط دختر عموت چطوری بود که آمپولی استفاده کرد نهایت قدش چند سانت شد میشه کامل توضیح بدی ممنون میشم 

شرایط دختر عموت چطوری بود که آمپولی استفاده کرد نهایت قدش چند سانت شد میشه کامل توضیح بدی ممنون میشم ...

هم زن عموم هم عموم خیلییی کوتاه بودن 

دختر عموم تازه علائمش داشت شروع میشد 

ک ما یهو دیدیم دیگ تغییری نکرد(زن عموم با مامانم میونش جور نیس برا همینم مام اولا دلیلش نفهمیدیم)

ی روز دخترش اومد گف مامانم گفته ب کسی نگم ولی ب تو میگم😂من امپول میزنم ک قد بکشم

تا مدت زیادیم زیر نظر دکتر بود خودش هی میومد بهم میگفت ولی خب منم بچه بودم از جزئیاتش سر در نمیاوردم(من فقط ی سال ازش بزرگ ترم)

در کل تغییر چندانی نکرد کمتر از پنج سانت از زن عموم بلند تر شد (من شنیدم باید قبل اینکه نشون بدن برن زیر نظر دکتر نمیدونم تا چ حد درسته)

در نتیجه زن عموم دختر کوچیکش رو از پنج شیش سالگی برد زیر نظر دکتر کوچیکه الان کلاس چهارمه ولی قدش هم از خواهرش هم از مامانش بلند تره 

(نمیدونم مربوطه یا نه ولی هیچ کدومشون سینه ندارن این دخترا صاف صافن اخه تو خانواده پدریمون همه دارن🤣مادریشم همه دارن برام عجیبه اینا ندارن)

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

هم زن عموم هم عموم خیلییی کوتاه بودن  دختر عموم تازه علائمش داشت شروع میشد  ک ما یهو دید ...

یعنی این دخترش که درمان کرد درمانش تمام شده ولی هنوز سینه نداره ؟؟ نمیدونی که هورمون رشد استفاده کرده یا جلوگیری از بلوغ ؟ یا هردو ؟ 

دکتر برا دختر منم گفته باید جلوی بلوغ رو گرفت اتفاقا دکتر هم گفته حداقل ۴سانت قدش بلندتر میشه من راضی به استفاده از آمپول نیستم ولی دکتر میگه اگه نزنی قدش ۱۴۸ میشه 

دکتر میگه دختر منم بود میزدم 

یعنی این دخترش که درمان کرد درمانش تمام شده ولی هنوز سینه نداره ؟؟ نمیدونی که هورمون رشد استفاده کرد ...

نه والا خبر ندارم 

ولی دوتا دختره سینه ندارن