sspring65 مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 عنوان تفکر خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست افکار خودکشی دست از سرم برنمیداره😔مدام دارم به این مسئله فکر میکنم و چگونگی انجامش شاید مثه هدایت به پوچی رسیدمدلم نمیخواد ادامه بدم همش به اخرین لحظه اخرین احساس و اخرین گریه زهره و آزاده فکر میکنم 😔مطمینم سرنوشت من هم همینه Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن 1403/02/30 | 23:21 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروردین۴ عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 2899 من الان تو جهنمم جهنم یعنی سرگردانی ابدی تو تاریکی محض تو مکانی که هیچ کسی هیچ محبت و توجهی بهت نداره ! کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 من درکت میکنم و میفهمم حالتو ولیییییییی بمون و بجنگ و حقتو بگیر خوشی برا خودت بساز و خ ... راستش من خیلی خستمانرژی زیادی میخوادحس میکنم روحم توانایی ندارهخیلی سختی کشیدم دوست دارم برم پیش دخترم دلم براش تنگ شده ده ساله ندیدمش منتظرمه Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
sspring65 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 405 بچه ها ببخشید دیگه جواب نمیدم اشک مجال نمیده😔 Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
2020banoooooo عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 656 راستش من خیلی خستم انرژی زیادی میخواد حس میکنم روحم توانایی نداره خیلی سختی کشیدم دوست دارم برم پیش ... متاسفم بابت همه چی و همه شرایط سختی که گذروندی مطمئن باش آغوش خدا به روت بازهباهاش حرف بزنی آروم میشی بنظر من به خودش توکل کن خدا خیلی بزرگ و مهربونه اگه تونستی به خودکشی هم فکر نکن