2777
2789
عنوان

تفکر خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست
منم مطمینم سرنوشتم همینه حتی راهشو هم انتخاب کردم😔

عزیزم سعی کن ذکر استغفار بگی

سوره ناس و فلق زیاد بخون تا این افکار شیطانی سراغت نیاد

آیه های روحیه بخش قرآن بنویس و بزار جاهایی که جلو چشمت باشه 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم مشکلتون چیه اما امیدوارم حالتون هر چه سریعتر خوب بشه! نمیدونم مشکلتون چیه؟! اما تلاش کنید که ازش رها بشید ما ته تهش چیزی به جز همین زندگی رو نداریم با از است دادنشم قرار نیست چیزی به دست بیاریم! 

پیشنهای میکنم اگر شرایطشو دارید کتاب افسانه سیزیف رو بخونید و پادکست های آقای شکوری رو گوش بدید و اگر تفریحی ندارید حتما برای خودتون تفریحاتی داشته باشید مثل آهنگ گوش کردن سریال دیدن صحبت کردن با دوستان و.... اگرم خدایی نکرده به خاطر از دست دادن عزیزی ناراحت هستید پیشنهاد میکنم کتابهای اروین د یالوم رو بخونید 

وای منم دقیقایکسالی میشه اینجوری شدم وفقط ازآخرتم وجهنم میترسم

هیچ چیز به چشمم زیبا نیست
هیچ چیز نمیتونه منو بخندونه
ته قلبم یه غم کهنه است

Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
منم مطمینم سرنوشتم همینه حتی راهشو هم انتخاب کردم😔

راهت اشتباه

پس از هر سختی آسانی هست

ما همه داریم امتحان میشیم مهم اینه چطور جواب امتحان رو می دیم 

و با توجه به جواب امتحان به ما پاداش و عذاب داده می شود

باید قوی باشی خودکشی کار افراد ضعیفه

روزای خوب تازه داره میاد انقدر به فکر هودمشی نباش تهش عذاب بیشتره

تا حالا حس کردی روحت داره تو اتیش میسوزه؟

Take me as I am or watch me as I goمن رو همونطور که هستم قبول کن یا رفتنم رو تماشا کن
با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری& ...

من الان تو جهنمم

من یه دوره هایی بود تصمیم گرفتم هر وقت افکار ناراحت کننده میاد سراغم شروع کنم ذکر بگم یا سوره های کوچیک قرآن بخونم یه روزهایی بود کل روز داشتم ذکر می گفتم و واقعا خدا کمک می کنه!  قرار نیست یکدفعه اون مشکل برامون حل کنه ولی کمک می کنه بتونیم از اون دوران عبور کنیم! 

الان بهش فکر می کنم تو اون ۶ سال سخت،  چقدر ذکر گفتم ، انواع نمازهای حاجت خوندم و یاد گرفتم ، انواع دعاها رو با معنی خوندم و یاد گرفتم ، اون دوران گذشت و با یه کوله بار از دعاهای زیبا و یاد گرفتن انواع نمازهای حاجت ، آمدم بیرون! 

انگار دست خالی رفتم و توشه ام همین ذکرها و دعاها و زیارت ها بود! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
تا حالا حس کردی روحت داره تو اتیش میسوزه؟

سخته عزیزم خیلی هم سخته اما این که هرکی بخاطر سختیا و مشکلات بره خودکشی کنه که کلی ادما نباید باشن دیگه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!