2777
2789

یه بار عضو شدم خوب بود ولی خب درخواست زیاد میدن روم هاشم ویس رومه که مدیرهاش چرت بودن

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

ممنون

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عضو بودم ... اکانت زدم برا زبان کره ایم ولی انگلیسیم خیلی بهتر شد😂

واسه منم چون خیلی پیام میومد حداقل روزی ۵۰ تا به بالا پیام داشتم پاک کردم ...ولی بیشتر با چت کردن با افراد بومی خیلی تقویت میشه زبانت..یا بری توی لایو

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱

کسی تجربه ای نداره

من عضو بودم ... اکانت زدم برا زبان کره ایم ولی انگلیسیم خیلی بهتر شد😂 واسه منم چون خیلی پیام میومد ...

لایو که کلن لاس میزنند مردای متاهل ریختن اونجا

لایو که کلن لاس میزنند مردای متاهل ریختن اونجا

ببینم انگلیسی میخوای یادبگیری دیگه نه؟

من زیاد با مرداشون سر و کله نزدم بخاطر همین زیاد اطلاعات ندارم ولی بیشتر با دختراشون چت می کردم خوب بودن ..سعی کن به دختراشون پیام بدی بیشترشون سین میزدن و خوب رفتار می کردن 

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
ببینم انگلیسی میخوای یادبگیری دیگه نه؟ من زیاد با مرداشون سر و کله نزدم بخاطر همین زیاد اطلاعات ندا ...

اره دوست دارم مکالمه ام قوی شه .میفهمم ولی نمی تونم خوب صحبت کنم ویس رومش هم جالب نیست

اره دوست دارم مکالمه ام قوی شه .میفهمم ولی نمی تونم خوب صحبت کنم ویس رومش هم جالب نیست

از گوگل ترجمه استفاده کن

من‌انگلیسیم فاجعه بود 

رفتم توی این برنامه هیچی بلد نبودم !!!

بیشتر از ترجمه گوگل استفاده می‌کردم بعد از چند وقت با اینکه از اون استفاده می‌کردم ولی پیشرفت خودم را حس می کردم

ی معلم آمریکایی هست که تو hello talkتدریس میکنه. کارش عالیه Teacher Mark

هلو تاک برنامس ؟

از کجا دانلود کنم؟

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033