2777
2789
عنوان

همسرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 29 پست
توانایی درس خوندن رو دارم میتونم ۵صبح بیدار شم. و کتاب بخونم کلا همین الانم اینطوری هستم مثلا ساعت ۵ ...

احسنت تو قطعا قبولی .به شرطی که استمرارتو حفظ کنی

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر... این حرفو گوش نکن چون ۳۰ سال دیگه پشیمونی و کوهی از حسرت های تلنبار شده ای ...بچه داری ک د ...

دعا کن همسرم رضایت بده من خیلی درس خوندن رو. دوست دارم ممنونم ازت

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

من دانشجو بودم که ازدواج کردم

کارشناسی که تموم شد با یه بچه سه ساله بسیار شیطون برای آزمون استخدامی خوندم و قبول شدم

نتیجه قبولی آزمون مصادف شد با جواب مثبت بارداری دوم

بعدم با اینکه محل خدمت و محل زندگیم ۶۰ کیلومار فاصله داشت در حال که شاغل بودم و دو تا بچه کوچیک داشتم یه کارشناسی دیگه خوندم 

بنابراین توصیه من به شما اینه که بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی و مخفیانه درس بخونی

واحدهای کمتر بردار که به زندگیت لطمه نزنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

من دانشجو بودم که ازدواج کردم کارشناسی که تموم شد با یه بچه سه ساله بسیار شیطون برای آزمون استخدامی ...

من خودم لیسانس دارم فقط مشکل اینه که بچه کوچیک دارم 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
من خودم لیسانس دارم فقط مشکل اینه که بچه کوچیک دارم 

یعنی فقط می خوای برای آزمون وکالت آماده شی؟

کتابا و جزوه های دانشجویی خودت را بخون

اصلا نمی خواد خودتو درگیر نظر همسرت کنی

شروع کن به خوندن

هر وقت اعلام کردن آزمون وکالت را سریع فرم پر کن

بعد به شوهرت بگو فقط می خوام امتحان بدم خودمو محک بزنم

بعد که قبول شدی دیگه کسی نمی تونه جلوموفقیتت را بگیره❣ 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

ببین من الان به شوهرم بگم می خوام یدونه کتاب بخونم پیش خودش فک می کنه پس حتما تا زنم کتاب می خونه من شام و ناهار ندارم و بچه هام ویلون می شن!

بخاطر همین مخالفت می کنه

اما اگه تایم خودمو مدیریت کنم و به خونه زندگیم برسم و تو وقتی که برای خودمه کتابمو بخونم مخالعتی نمی کنه