سلام خانما من قصد ادامه تحصیل دارم ولی از یه طرف بچم ۱۰ماهشه و خونمون هم شهر دیگست و کلا غریبیم و همسرممیگه بچه کوچیک دیگه نمیخواد درس بخونی اما من خیلی نیاز دارم به درس خوندن به نظرتون چطوری بهش بگم باز قصد ادامه تحصیل دارم؟چطوری بگم عاشق اینم که وکیل شم؟خواهشا راهنمایی کنید
و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست
چی بگم والا اگه خیلی درس دوس داشتی بعد از وکیل شدن ازدواج میکردی یا بچه دار میشدی الان ممکنه زندگیت ...
بله منم میخواستم همینو بگم
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
عزمزمه ازدواج کردن نباید جلوی پیشرفت رو بگیره چه ربطی داره کسی که مادر شده دیگه باید. هیچ علاقه ای ر ...
عزیزم شما داری تو ایران زندگی میکنی حق و حقوقت دست خودت نیس دست شوهرته و همون شوهر هم هزاران توقع داره ازت بچه هم که باشه واویلا.بخاطر همین میگن زن قبل از ازدواج باید شاغل و تحصیلکرده بشه بعد ازدواج کنه
حالا رو مخ شوهرت کار کن شاید اجازه داد ولی کلا سخته با بچه کوچیک و شوهر پیشرفت کردن
چی بگم والا اگه خیلی درس دوس داشتی بعد از وکیل شدن ازدواج میکردی یا بچه دار میشدی الان ممکنه زندگیت ...
استارتر... این حرفو گوش نکن چون ۳۰ سال دیگه پشیمونی و کوهی از حسرت های تلنبار شده ای ...بچه داری ک دا ی شوهر داری ک داری ...خدای نکرده بیماری لاعلاج که نداری بخون اسی شبا حتی شده ۲ ۳ ساعت باور کن خدا پشت آدمای تلاشگره