2777
2789
عنوان

حجم فیلمایی ک تو فیلیمو دیدم+اسکرین:/

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 41 پست
آنه با یک ئی هم دیدی؟ عشق منههه

اسمش چیه همین که نوشتی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عا خودمم فهمیدم دیگه فقط ایرانیا رو توش میبینم خارجی رو فقط تو گوگل اونم با زیر نویس و بدون س ...

یچی بگم نابود شی؟

فیلما سینمارم سانسور میکنه

من کلاهی برای باران رو دیدم کلیشو سانسور کرده بود🙄

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عا خودمم فهمیدم دیگه فقط ایرانیا رو توش میبینم خارجی رو فقط تو گوگل اونم با زیر نویس و بدون س ...

خارجی ها رو از اپ مووی باکس ببین

دانلودم داره بااشتراک

دیدنش ولی رایگانه

بی سانسور

اره آنه...

عاشقشم😃 

بم میگن شخصیتم خیلیییی شبیه آنه هست حتی یه مدت دوستام منو آنه صدا میزدن

وقتی فیلمشو دیدم یه جاهایی ک حرفاش از رویا و.. مث من بود اسکرین زدم تا الانم دارمش 😅

انقدر احساسات آنه نسبت ب دنیا و ... شبیهمه  ک حتی یکی دو بار سرش گریه کردم ذوق درک شدنم اینکه حرفاش شبیع احساسات منه ومنه😅🙂

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
خارجی ها رو از اپ مووی باکس ببین دانلودم داره بااشتراک دیدنش ولی رایگانه بی سانسور

خیلیم عالی مرسی ک گفتی

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
 خیلیم عالی مرسی ک گفتی

💔

فیلم ترسناک لبخند رو من دیدم تا ی مدت هر کسی بهم لبخند میزد ازش میترسیدم

talk to me روووو تازههه ندیدیییی

یااا مسخ ببین بیش ازززز حد ترسناکه

وای منم تو فلیکس دراما فیلم می‌بینم

چند وقت پیش چشمم افتاد به حجم فیلمایی ک دیدم تعجب کردم 😂💔

فقط از بعد عید تا الان 13 تا سریال دیدم دیگه باقیشم بماند

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.