2777
2789
عنوان

حجم فیلمایی ک تو فیلیمو دیدم+اسکرین:/

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 41 پست
یچی بگم نابود شی؟ فیلما سینمارم سانسور میکنه من کلاهی برای باران رو دیدم کلیشو سانسور کرده بود🙄

شتتتت پس ب باد رفته کل عمرممم 😣

ولی یه سری فیلمارو ندیدم سانسور داره حتی+18 میزدن

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
وای منم تو فلیکس دراما فیلم می‌بینم چند وقت پیش چشمم افتاد به حجم فیلمایی ک دیدم تعجب کردم 😂💔 فق ...

جر😂منم یکی مث تو 

عشقققق فیلمم

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شتتتت پس ب باد رفته کل عمرممم 😣 ولی یه سری فیلمارو ندیدم سانسور داره حتی+18 میزدن

،فک کن ایرانیا بزنن مثبت ۱۸😆

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اگه صحنه محنه نداره ببینم

کم داره ک اونم برا من سانسورش کرده بوددددننن وای یادش میفتم حرص میخورم

صحنه هاش با گیلبرت بود

جر😂منم یکی مث تو  عشقققق فیلمم

😂👌خوبه 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
اینارو اسکرین گرفتی که ببینی؟

ن اینارو از  قسمت مشاهده شدهای فیلیمو اسکرین زدمشون😂😂😂

یک فلش 64 گیگ بخر

ببر کلوپ بگو برام فیلم کره ای بریز. سریال کره ای بریز یا هرچی علاقه داری

مثلا با 100 تومن 30 40 تا فیلم میریزن

خیییییییییلی کمتر از پول نت میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خببب چند تا فیلم ایرانی خوب به من پیشنهاد بده کمدی نباشه مرررسی

میخواهم زنده بمانم خوب بود

قطب شمال الان تا ۴ قسمتش اومده خوبه خوشم میاد ازش

بعد از تو  خوب بود فیلمش

شنای پروانه خوب بود 

تفریق از فیلمای ماورا بود ک بدک نبود

حیثیت گمشده هم خوب بود

بین ینا همشون عالین فقط تفریق متوسطه

میخواهم زنده بمانم خوب بود قطب شمال الان تا ۴ قسمتش اومده خوبه خوشم میاد ازش بعد از تو  خوب ب ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی 🥰🥰🥰حتما میبینم 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
 مرسی عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی 🥰🥰🥰حتما میبینم 

فدای تو❤