2777
2789
عنوان

مامان و بابام همش نفرینم میکنن

368 بازدید | 12 پست

من قرص میخورم قرص ها اعصابم رو بهم میریزن هورمونام قاطی میکنه خیلی عصبی و‌پرخاشگرم

واسه چیزهای الکی گریه میکنم عصبی میشم دادد میزنم بهانه میگیرم عربده میکشم و هیچ کدوم تو لحظه دست خودم نیست

مامان و بابام درک نمیکنن که این بخاطر مشکلمه همش نفرینم میکنن نفرین های بد

حس مبکنم بخاطر همین هم هست که به هیچ جا نرسیدم ولی خب چیکار کنم واقعا دیت خودم نبیت بخدا دست خودم نیست مگه من چه گناهی کردم از هر دو طرف باید ضربه بخورم

دلم خیلی از خدا گرفته

عزیزم ربطی به نفرین نداره

از الان به بعد سایت رو بکن

بابت حالتم حق داری

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

قطعا اونا هم دست خودشون نیست تا یه جایی کشش دارن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاشون حرف بزن بشینین یه فکر منطقی کنین لازم داری بری پیش روان شناسی روان پزشکی یه راهکار بده دستت

این مشکل خودته بقیه مسئولیت تحمل رفتاراتو حتی اگه دست خودت نباشه ندارن باید یه راهکار پیدا کنی که بقیه رو اذیت نکنی

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
قطعا اونا هم دست خودشون نیست تا یه جایی کشش دارن

خیلی خستم خودم بیشتر ناراحت میشم بعدش و عذاب وجدان میگیرم ولی اصلا دست خودم نبیت رفتارای وحشیانم

الان هم بعد از یه دعوای بد تو اتاقم نشستم گریه میکنم

اونا میدونن قرص میخورب؟؟ بنظرم برو روانشناس و بگو میخام قرثامو حذف کنم کمکت میکنه

اره

خودم می دونم افسردگی دارم ولی چون بخاطر مشکلم خیلی قرص میخورم و مادام العمر ادامه داره

نمیخوام قرص های اعصاب هم بهش اضافه شه و بهشون وابسته شم

عزیزم شما اگر قرص میخوری که نباید پرخاش کنی برو دکتر بگو عوض کنه قرصاتو، ببین پرخاشگری خیلی بده خیییییییلی ،متوجه آزار و رنجی که ب اونا میرسونی باش ،من تجربه بودن با همچین آدمی رو داشتم آدم از دنیا و زندگی سیر میشه بسکه رو اعصاب آدم راه میره،شما باید دیگه خودتو کنترل کنی برو مشاوره ،مدیتیشن انجام بده برای عوض شدن خودت با قدمای کوچیک تلاش کن، نمازبخون دعا کن،وقتی میخوای پرخاش کنی دستاتو بذار زیر پاهات و یه گوشه اتاق بشین و چشماتو ببند و رو چیزای دیگه تمرکز کن ،ب خودت بگو تخت هیچ شرایطی من حق ندارم صدامو بلند کنم ممنوعه،ممنوعه من داد بزنم ممنوع من بقیه رو اذیت کنم،کم کم ب مرور بهتر میشی 

عزیزم شما اگر قرص میخوری که نباید پرخاش کنی برو دکتر بگو عوض کنه قرصاتو، ببین پرخاشگری خیلی بده خییی ...

قرص هایی که میخورم واسه بیماریمه به شدت عصبیم میکنن

قرص اعصاب نیست ،تراپیستمم گفت با توجه به حجم قرصی که مصرف میکنی بهتره خودت رو وابسته به قرص های اعصاب هم نکنی

ممنونم از راهکارت حتما امتحان میکنم

ببخشید من فکر کردم قرص اعصاب میخوری الان دقیق تر خوندم

ببین عزیزم رو مهارت خود کنترلی خودت کار کن، سعی کن خشمتو مثلا رو بالشت خالی کنی 

یا موقع عصبانیت آگاه شو و فوری برو سراغ به چیزی که حال خوب بهت میده 

قرص هایی که میخورم واسه بیماریمه به شدت عصبیم میکنن قرص اعصاب نیست ،تراپیستمم گفت با توجه به ح ...

میتونم بپرسم مشکل و مریضیت چی هست؟؟؟

خدایا زمان زیادی به معجزه ات نمونده ....هر کی خوند بگه امین