2777
2789
عنوان

شما هم مثل منید؟؟

125 بازدید | 19 پست

من وقتی یکی از خودم کوچیک تر میبینم که مثلا از من سر تر باشه از هر نظر مثلا قیافه و تیپ و رفیق زیاد داشتن و اینا

بهش حسودیم میشه یجورایی ک  از من بالاتره البته با همه اینطوری نیستم با بعضیا

یکی از فامیل های دورمون که از من چهار پنج سال کوچیکتره اون روز دیدم چه استوریایی گذاشته با دوستاش خلاصه هم تیپش خوب بود هم قیافش

ولی من که از اون بزرگترم هیچ دوست و رفیقی ندارم اصلا مثل اون نیستم

مامانمم همیشه منو با اون مقایسه میکرد و سرکوفت میزد بهم که اره نگا فلانی چه سر زبونی داره و چقدر خوبه و فلانه و اینا بخاطر همون وقتی اونو میبینم اصن حالم گرفته میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تقصیر مادرته نه شما

کلا همیشه همینه

هر کیو میبینه ک قدش از من بلند تره یا سر زبون داره یا هر چی فوری به من سرکوفت میزنه که اره ببین فلانی چقدر قدش بلنده تو همینجوری موندی

اصن هر کیو میبینه میگه نگا از تو چقدرر کوچیک تره اما چقدر قدش بلنده چقدر بزرگ شده چقدر خوشگله 

خیلی اشتباه کرده تو خیلی اذیت میشی تا اینارو از ذهنت پاک کنی 

متاسفانه نصف مشکلات ما از والدین نا اگاهه

تو همانی میشوی که می اندیشی!
اصن هر کیو میبینه میگه نگا از تو چقدرر کوچیک تره اما چقدر قدش بلنده چقدر بزرگ شده چقدر خوشگله 

خب مگه تقصیر شماست ویژگی های ظاهری؟ شما هم میتونی در جواب مادرتون بگی اونا از پدر و مادرشون ارث بردن من هم از شما... 

چه مقایسه بیجایی

کلا همیشه همینه هر کیو میبینه ک قدش از من بلند تره یا سر زبون داره یا هر چی فوری به من سرکوفت میزنه ...

وا .واسه چیزی که دست خودت نیست چرا اذییتت میکنه؟بعضی از پدر مادرا سم خالصن

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خیلی اشتباه کرده تو خیلی اذیت میشی تا اینارو از ذهنت پاک کنی  متاسفانه نصف مشکلات ما از والدین ...

دقیقا

بخاطر همین موضوع از زندگیم عقب افتادم

من الان باید یه مدرس میبودم و مهارتشم دارم اما همین که میخام اقدام کنم اعتماد به نفس پایینم اجازه نمی‌ده

خب مگه تقصیر شماست ویژگی های ظاهری؟ شما هم میتونی در جواب مادرتون بگی اونا از پدر و مادرشون ارث بردن ...

باور کن همه اینا رو گفتم بعد به من میگه نه ربطی نداره پس چرا خواهرت اینطوری نیست چرا من اینطوری نیستم 😑

دقیقا بخاطر همین موضوع از زندگیم عقب افتادم من الان باید یه مدرس میبودم و مهارتشم دارم اما همین که ...

با مشاور صحبت کن

خودم بخاطر اسیبایی ک از حرفای مادرم خوردم کلا با مشاور در اتباطم

رشتمم روانشناسیه تازه میفهمم چقد اسیب دیدیم ما از خانواده هامون

تو همانی میشوی که می اندیشی!