بچه ها شما تو نزدیکان یا عزیزانتون کسی را دارین که دچار مشکل روحی و روانی باشه مثلا با خوش حرف بزنه و بخنده و اصلا تو یه عالم دیگه باشه ولی هوشیاری و توانایی های دیگه مثل اشپزی و خرید وبچه داری و .. را داشته باشه و یه ساده گی خاصی هم داشته باشه ؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
منم داشتم دوره نوجوونیم خیلی سخت بود ولی درمان شدم شما تو دوران درمانی؟
نه عزیزم مشکل یکی از بستگان نزدیکمونه که سر این موضوع خواستگارهای دخترش بیخیال میشن !!میخوام بدونم واقعا اون دختر چه گناهی کرده مادره بیچاره اش این مشکل را داره
شما اسم این بیماری را چی میگید؟اگه یه زن ۵۰ ساله دچارش باشه ؟؟؟؟
عزیز متخصص ها هم چند جلسه می برن و میارن تا بفهمن بیمار مشکلش چیه، بعد هم مطمان نیستن. اون وقت شما می خوای از رو 2 خط و نیم کسی بگه این بنده خدا مشکلش چیه؟
بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.
منم داشتم دوره نوجوونیم خیلی سخت بود ولی درمان شدم شما تو دوران درمانی؟
بله تحت نظر دو تا روانپزشکم که هردو تشخیص دادن باید بستری شم اما همسرم بی تابی میکنه شاید باورت نشه ولی من حتی ده روز غذا نخورم احساس گرسنگی نمیکنم فقط چون قرص مصرف میکنم و بخاطر همسرم چیز کمی تو طول روز میخورم چند شب پیش رفتم فروشگاه وسط فروشگاه زار زار گریه کردم