2777
2789
عنوان

بیمار اختلالات روحی و روانی

10805 بازدید | 77 پست

بچه ها شما تو نزدیکان یا عزیزانتون کسی را دارین که دچار مشکل روحی و روانی باشه مثلا با خوش حرف بزنه و بخنده و اصلا تو یه عالم دیگه باشه ولی هوشیاری و توانایی های دیگه مثل اشپزی و خرید وبچه داری و .. را داشته باشه و یه ساده گی خاصی هم داشته باشه ؟؟

یه صلوات واسه خوشبختیم بفرستین لطفا  .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اسم این بیماری را چی میگید؟اگه یه زن ۵۰ ساله دچارش باشه ؟؟؟؟

اینجوری که نمیشه تشخیص داد من اون زمان که مطب دکتر میرفتم این مدلی دیده بودم شدیدش که شیزوفرنی بود بستریش کردن

اوهوم عمه ام اینجوریه تقریبا. ولی اسمشو نمیدونم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم داشتم دوره نوجوونیم خیلی سخت بود ولی درمان شدم شما تو دوران درمانی؟

نه عزیزم مشکل یکی از بستگان نزدیکمونه که سر این موضوع خواستگارهای دخترش بیخیال میشن !!میخوام بدونم واقعا اون دختر چه گناهی کرده مادره بیچاره اش این مشکل را داره

شما اسم این بیماری را چی میگید؟اگه یه زن ۵۰ ساله دچارش باشه ؟؟؟؟

عزیز متخصص ها هم چند جلسه می برن و میارن تا بفهمن بیمار مشکلش چیه، بعد هم مطمان نیستن. اون وقت شما می خوای از رو 2 خط و نیم کسی بگه این بنده خدا مشکلش چیه؟

بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
اینجوری که نمیشه تشخیص داد من اون زمان که مطب دکتر میرفتم این مدلی دیده بودم شدیدش که شیزوفرنی بود ب ...

اره فکر کنم اسمش شیزوفرنی ولی این بنده خدا آزارش به کسی نمیرسه تمام کارهای خونه و اشپزی و همه کارها را انجام میده

نه عزیزم مشکل یکی از بستگان نزدیکمونه که سر این موضوع خواستگارهای دخترش بیخیال میشن !!میخوام بدونم و ...

من شیزوفرنی نداشتم افسردگی داشتم تو کلینیک که میرفتم برای درمان همه جور بیمار میدیم بدترینش همین شیزوفرنی بود با اونایی که مشکل حافظه داشتن

منم داشتم دوره نوجوونیم خیلی سخت بود ولی درمان شدم شما تو دوران درمانی؟

بله تحت نظر دو تا روانپزشکم که هردو تشخیص دادن باید بستری شم اما همسرم بی تابی میکنه شاید باورت نشه ولی من حتی ده روز غذا نخورم احساس گرسنگی نمیکنم فقط چون قرص مصرف میکنم و بخاطر همسرم چیز کمی تو طول روز میخورم چند شب پیش رفتم فروشگاه وسط فروشگاه زار زار گریه کردم   

💖خدا💖
عزیز متخصص ها هم چند جلسه می برن و میارن تا بفهمن بیمار مشکلش چیه، بعد هم مطمان نیستن. اون وقت شما م ...

حق با شماس ولی من قصدم این بود که این یه بیماریه چرا بعضی ها اینقدر سخت برخورد میکنن و هنجارهای زندگی دیگران را مسخره میکنن!!!

اره فکر کنم اسمش شیزوفرنی ولی این بنده خدا آزارش به کسی نمیرسه تمام کارهای خونه و اشپزی و همه کارها ...

خب چرا خانوادش نمیبرنش دکتر تازه اینجوری شده ؟

اون پسری هم که من میگم شیزوفرنی داشت دانشجو بود در عرض چند ماه کارش به بستری کشید

بله تحت نظر دو تا روانپزشکم که هردو تشخیص دادن باید بستری شم اما همسرم بی تابی میکنه شاید باورت نشه ...

ولی عزیزم حتما برو پیش یه متخصص اعصاب و روان خیلی خوب و اگه دگتر گیاهی هم میشناسی بری بهتره