2777
2789

سلام خانومااا 

من قراره تاریخ پنجم قرص دوفامد رو شروع کنم برا استفاده بعد امروز هم برا جلسه ششم نوبت لیزر دارم 

به نظرتون چون این قرص هورمونی هست بازم از لیزر جواب میگیرم ؟؟؟؟؟

یا رفتنم بی فایدست؟؟؟ 

بعد اینکه قرص اوابوست و پودر فمی بست پلاس هم استفاده میکنم اینا چی ؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سوال جاش تو نینی سایته ؟😶

پس جاش کجاس؟حتما تاپیک مادرشوهر .جاری.و.... اینا جاش تو این سایته

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
این سوال جاش تو نینی سایته ؟😶

عزیزم اگه کامل بخونی دو تا قرص اخری واسه کمک به بارداری هست و اینکه اینجا همه سوالی میپرسن 

سوال منم خیلی مربوط بود به نی نی سایت😐😐😐😐

پس جاش کجاس؟حتما تاپیک مادرشوهر .جاری.و.... اینا جاش تو این سایته

این سوال پزشکیه 

شما به جواب سوال پزشکی تو نی نی سایت چقد میتونین اعتماد کنین؟

اگر منبع سوالات سلامتیتون نی نی سایته که اوکیه 😐

شما برید تاپیک خودشو ببنید چیا نوشته 😂 فقط میخوان بجای راهنمایی بع بقیه گیر بدن

اینجا سایت فانه نه پزشکی

من اشتباه نیومدم اتفاقا

این سایت به هیج عنوان علمی نیست

چون اصلا هیچ نتخصصی برای جواب دادن سوالای شما اینجا حضور نداره

این سوال پزشکیه  شما به جواب سوال پزشکی تو نی نی سایت چقد میتونین اعتماد کنین؟ اگر منبع سوالا ...

حداقل کسی تجربشو داره یا اینکه قرصو خورده و فهمیده که جواب گرفته یا نه و به منم میگه 

شمام که چیزی نمیدونید برای چی اومدین 

این سوال پزشکیه  شما به جواب سوال پزشکی تو نی نی سایت چقد میتونین اعتماد کنین؟ اگر منبع سوالا ...

به هرحال این سایت درباره بارداری و انواع سوالات مربوط به همین موضوعاته 

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
اینجا سایت فانه نه پزشکی من اشتباه نیومدم اتفاقا این سایت به هیج عنوان علمی نیست چون اصلا هیچ نتخ ...

قرار نیست اینجا که سایت عمومیه دنبال جواب تخصصی باشیم فقط از تجربه های هم استفاده میکنیم همین...

اینجا سایت فانه نه پزشکی من اشتباه نیومدم اتفاقا این سایت به هیج عنوان علمی نیست چون اصلا هیچ نتخ ...

شما راهتو اشتباهی اومدی عزیزم 🤣

ما اینجا از تجربیات بقیه استفاده میکنیم اتفاقا از ابپراتور هم پرسیدم واسه اطمینان اومدم اینجا تا نظر بقیه هم بدونم 

من اگه بخوام بیام بگم میخوام بمیرم چه قرصی بخورم اونوقته که سوال پزشکیه و بعد از پزشکم میپرسم و منبع اطمینان فراوان هم دارممم این سوال مربوط به چیز دیگست 

التماس تفکر ......