2777
2789

این آزمایش تیرویید برادر شوهرم هست تقریبا سه ماه هست استفراغ خیلی شدید داره به نظرتون به هم ربط داره؟

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداي نكرده سرطان نداره؟ دختر دوست مامانم استفراغ شديد داشت بهش گفتن سرطان معده داره

البته سالها قبل

درمان كرد و خوب شد خدا رو شكر

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

اين عدد tsh ٥ هزارم هست

من اين تجربه رو دارم

رفتم دكتر تيروئيدم ٣ بود و دكتر گفت براي بارداري تا ٢ باشه 

قرص لووكسين دادن اما متاسفانه دوزش خيلي بالا بود و از كم ماري تبديل شد به پركاري مثل ايشون دقيقا شد 0.005

اين عدد tsh ٥ هزارم هست من اين تجربه رو دارم رفتم دكتر تيروئيدم ٣ بود و دكتر گفت براي بارداري ...

دلیل استفراغش همین می تونه باشه

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

ایشون ممکنه پر کاری تیروییدی داشته باشن که هنوز به مرحله علائم بالینی نرسیده

یا اینکه مشکلی توی غده ی هیپوفیزشون دارن که ترشح TSH رو کم کرده

پر کاری تیرویید اسهال میده ولی استفراغ نه🤔🤔

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
آنتی تی پی او هم 105هست

رنج نرمال رو چند زده توی برگه؟

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(