2821
2789
عنوان

چند خط شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 26 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشالله خدا این هدیه رو به شما بده من نمیخوام  😂😂به جاش پول بزاره تو گونی هدیه بده 😂😂😂

من بهمراه پول میخوام بچه تنها که فایده نداره قشنگ خونه و پول و کار و بار و ثروت و سلامتی همه شو باهم میخوام

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همه لباس هامو خیس میکنه

عزیزم اینا همه طبیعیه و خیلی زود میگذره یکم که بزرگتر بشه نمیزاره یه قطرش هم هدر بره فقط خسته نشو روحیتم از دست نده وقتی شیر میخوره کف دستاش و کف پاهاش و ماساژ بده بزار زود خوابش نبره  از تمام لحظاتش لذت ببر یه روزی میشه دلت برای این  لحظه ها تنگ میشه 

انشالله برات همش و از خدا آرزو میکنم 🙏🏻🙏🏻

ممنونم شاد و سلامت باشی ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فعلا که فقط شب ها کلافه میشم

حق داری خیلی خسته کنندس و واقعا ادم بیخواب میشه عصبی میشه کلافه میشه  ولی باید صبور باشی  مادر بودن سخت ترین  کار دنیاست انشالله که خدا خودش بهت قدرت و ارامش و صبر بده 🙏🏻🙏🏻