2821
2789
عنوان

چند خط شیر

234 بازدید | 26 پست

یه مشکلی که دارم اینکه وقتی به بچم شیر میدم میبینم نمیتونه قورت بده و همش سینمو میده بیرون و میبینم دو سه خط شیر میاد،

گاهی هم خالی میکنم اما انگار سیر نمیشه،

از چند وقتگی بهتر میتونه بخوره؟؟

این چند خط شیر اومدن نرماله؟

آره نرماله برای من عینهو فواره بود بیچاره بچه خفه میشد از شدت فوران 😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم چند خط شیر اومدن نرماله احتمالاتی سینه ات رگ میکنه کوچولوت زود سیر میشه یا فکش خسته میشه ول میکنه اگه گریه نمیکنه و بعد شیر خوردن راحت می خوابه یا آرومه پس سخت نگیر سیر شده اگرم فکش خسته بشه نق میزنه یا گریه میکنه یکم صبر کن دوباره شیر بده یا سینه ات و عوض کن از اون یکی شیر بده 

الان من دلم بچه خواست آیا اینم نرماله 😢😢😢😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ننه گریه نمیکنه

اخی خدا حفظش کنه تازه پنجاه روزشه مگه معده اون چقدر جا داره همون سیر میشه که آرومه و ول میکنه زیادم بخوره دل درد میگیره اگه میبینی نشتی داره مهم نیست  یه دستمال بزار روش بزار بره غده های سینه هر چی بیشتر کار کنه بیشتر شیر تولید میکنن  نگران نگرفتنش هم نباش فقط از من بهت نصیحت اصلا به کوچولوت شیشه نده  اروم اروم یاد میگیره قشنگ سینه رو بگیره و خوب بخوره 

والا من دوتا دارم دلم خواست 🫣🫣

ان شاءالله خدا خودش برامون هدیه بده 😢