آره نرماله برای من عینهو فواره بود بیچاره بچه خفه میشد از شدت فوران 😂😂
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله عزیزم چند خط شیر اومدن نرماله احتمالاتی سینه ات رگ میکنه کوچولوت زود سیر میشه یا فکش خسته میشه ول میکنه اگه گریه نمیکنه و بعد شیر خوردن راحت می خوابه یا آرومه پس سخت نگیر سیر شده اگرم فکش خسته بشه نق میزنه یا گریه میکنه یکم صبر کن دوباره شیر بده یا سینه ات و عوض کن از اون یکی شیر بده
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اخی خدا حفظش کنه تازه پنجاه روزشه مگه معده اون چقدر جا داره همون سیر میشه که آرومه و ول میکنه زیادم بخوره دل درد میگیره اگه میبینی نشتی داره مهم نیست یه دستمال بزار روش بزار بره غده های سینه هر چی بیشتر کار کنه بیشتر شیر تولید میکنن نگران نگرفتنش هم نباش فقط از من بهت نصیحت اصلا به کوچولوت شیشه نده اروم اروم یاد میگیره قشنگ سینه رو بگیره و خوب بخوره