2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم کادو عروسی ۲۰۰ داد

347 بازدید | 25 پست

چند روز پیش عروسی یکی از اقوام نزدیک من بود که خانواده شوهرم دعوت بودن بعد خواهر شوهرم خودشو شوهرشو سه تا بچه هاش اومدن وضع مالیشونم خوبه بعد فقط ۲۰۰کادو داد من بهم برخورد انگاری منو کم کرد شما باشین ناراحت میشین؟شوهرم میگه خیلی پرتوقع هستی همین که کادو داد لطف کرد نظر شما من پرتوقع هستم؟

میشه باورکن خیلی زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل ۳ تومن خوردن بعد ۲۰۰ گذاشته😆

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
بعد مادر شوهرم فهمید ناراحت شدم میگه نه تازه تولد گرفتی ۳۰۰بهت داده دیگه فکر کرده ۲۰۰کافیه خداییش نظ ...

نه والا زنیکه چریود 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

ن بنظرم مهم اینه ک داده حالا مبلغش خیلی مهم نیس گلم ذهنتو درگیر نکن 

آخه ما رسم داریم مبلغ می‌خونن کمترین یه تومن بود خیلی ناراحت شدم همه میگن این کی بود ۲۰۰ داد میگفتن خواهرشوهر فلانی درصورتی که واس بقیه می‌کنه 

میشه باورکن خیلی زود

نه خودش درآمدش ماه ۲۰تومن ولی نمیدونم 

بزا چی اونو دعوت کردن حالا. ادم قحطی بود

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.