2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 26 پست
خیلی بهت دادم این چند روز هی زنگ میزدم فک کرد چخبره این آدم با بی اعتنایی جذب میشه نمیخام محلش بدم م ...

نامزد من اینجوریه بی اعتنایی کنم بهش  شروع میکنه ب چس ناله ک دوسم نداری بهم فکر نمیکنی توجه نمیکنی و....  حالا اگه بهش توجه کنم  غرور برش میداره

خب چرا هی زنگ میزنی ؟ چرا به مامانت میگی ؟ خسته س تحریک پذیره زود عصبی میشه یه کم به حال خودش بذار 

این حرفای بین خودت و شوهرتو به مادرت نگو خوب نیست 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نامزدم از همون اول باهام اتمام حجت کرد مسائل شخصی و دعواهامون از خونه رفتن بیرون برا همیشه قید ا ...

منم نمیگفتم از بس از پشت گوشی داد زد صداش رفت تو سالن من هیچی نگفتم چیکار کنم نمیتونم برم بیرون که

خب چرا هی زنگ میزنی ؟ چرا به مامانت میگی ؟ خسته س تحریک پذیره زود عصبی میشه یه کم به حال خودش بذار&n ...

نگفتم صداش از پشت گوشی رسید تو خال من تو راهرو بودم هرروز همینقدر خسته س تا کی من باید کوتاه بیام میخام بی محلی کنم فک کرده همیشه در دسترسم

منم نمیگفتم از بس از پشت گوشی داد زد صداش رفت تو سالن من هیچی نگفتم چیکار کنم نمیتونم برم بیرون که

ماست مالی میکردی کلا موضوع رو عوض میکردی  اصل موضوع رو ب مادرت نمی گفتی 

ماست مالی میکردی کلا موضوع رو عوض میکردی  اصل موضوع رو ب مادرت نمی گفتی

الان مشکل همه اینه به مادرم گفتم اصن مادر من اونجوری نیست خیلی پشت دامادشه ولی کلا دل خودم شکسته دلیل نمیشه خستگی کارو بیاره یرمن خالی کنه چطور خانواده اون هر چی میشه از پشتش درمیان یبار مادر من فهمید تازه اونم از بس پشت گوشی داد زد همه فهمیدن خدا ازش نگذره شوهرمه ولی نفرینش میکنمون خیلی دلمو شکوندی 

نفرین نکن دختر غریبه نیست همسرته

منم همسرم حق نداشت بی دلیل اونجوری کنه بعدشم راحت بگیره بخوابه همش میناله میگه زندگی من چرا اینجوریه وقتی من که زنشم نفرینش کنم به کجا میخواد برسه نفرین میکنم امیدوارم خدا جواب بده بهش