ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فالگیر بره یه فا*ل بگیره که سرنوشت خودشو عوض کنه...اخه جهالت تا کی.....
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
با فالگیری میخواهید تکلیف زندگیتون رو روشن کنید؟!!!!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خطر در کمین است! مراقب باش. خنجر میبینم. دوستان نابابی را می بینم که میخواهند از پشت به تو خنجر بزنند. می توانی جلوی آنها را بگیری. محتاط باش و بیش از حد به کسی اعتماد نکن و تا می توانی خودت کنترل امور را به دست بگیر . بیلی که در فنجانت افتاده به من میگوید کمر همت به انجام کاری بزرگ بسته ای یا این روزها قویا به آن فکر میکنی. از من بشنو و هرچه زودتر دست به کار شو که پیروزی پشت پیروزی برایت میبینم. . میخواهی به سفر بروی، ماشین میبینم! به زودی به سفر خواهی رفت. انشاء الله که خیر باشد و به سلامت برگردی. یادت نرود قبل از این که عازم سفر شوی کارهایت را سروسامان بده تا در نبودنت اوضاع به خوبی پیش برود . اخیرا کاری انجام داده ای که به واسطه آن کار انتظار سود داری. خبرخوشی که برایت دارم بواسطه انگور افتاده در ته فنجان توست که میگوید سودی چندبرابر بیشتر از آنچه انتظار داشتی از این کار نصیبت خواهد شد. دیگران میگویند دست از این کارت برداری اما چنین نکن که کامت چون انگور فنجانت شیرین خواهد گشت.