دوستان همسر من خیلی از نظر رابطه جنسی ضعیفه.البته به گفته خودش چون فکرش درگیره اصن حس و حالشو نداره.امروز سر یه موضوعی بحثمون شد بعد حق هم با من بود ولی شوهرم هیچوقت قبول نمیکنه که حق با من باشه و همیشه خودشو حق به جانب میدونه.بعد یه مشت بهم زد.بعدم بهم گفت اگه فلانی(عشق سابقش)الان جای تو بود هیچوقت کتکش نمیزدم و صبح تا شب باهاش فقط رابطه برقرار میکردم
از اول اون عاشق من شد اومد جلو خیلی وانمو میکرد دوستم داره.اخلاقش خوب بود.از یکسال بعدش اخلاقش عوض ش ...
حتی خوندن این چیزایی که مینویسی هم منو عصبی میکنه، زودتر ازش جدا شو
آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏
خدانکنه دست بردار،،،، کی تو این زمونه تو جوب میخوابه،،،،، خب اگه بهش نیاز مالی داری فعلا باهاش باش،،، بعد که سر یه کار درست و حسابی رفتی و تونستی مستقل باشی، ازش جدا بشو
آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏
ممنونم که راهنماییم کردین.ببخشید وقتتون رو هم گرفتم
خواهش میکنم آبجی، انشاءالله همیشه موفق باشی