2777
2789

پروتین خیلی صاف نمیکنه

من کراتین کردم صافیش بعد اولین حموم نصفه نصف شد🥺

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کِی کراتین کردید؟ هزیتش چقدر شد

من یه هفتهاس

۷۰۰چون توخونه بود

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هیچکدومو نرو

من‌موهام ۱۳۰ بود

کوتاه کردم

بعد دکلره کردم موهام ادامسی شد

کوتاه کوتاه کردم

رفنم پروتیین تراپی معروف شهررمون

کاش پام میشکست نمیرفنم

موهام داغون که شد هیچ تازه دمش پودر میشه و وز شده

همش خورد میشه الان یکسال شده

حالت موهامم از بین رفته

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
هیچکدومو نرو من‌موهام ۱۳۰ بود کوتاه کردم بعد دکلره کردم موهام ادامسی شد کوتاه کوتاه کردم رفنم پ ...

موهام خیلی وز شده بعد دیگه از جذابیت فر شدنش هم افتاده چیکار کنم پس که درست شه

همه میگن پروتئین خوبه

بجاش یه کاری کن دعام میکنی

من خودم چند‌وقته تبنکارو انجام میدم هم موهام بهتر شده هم نرم و صاف شده

کره رو بردار یکی از ابن کوچیکه بذار اب شه با برس بزن به موهات اگه طاقت میاری بذار ی روز بمونه

طاقت نمیاری بذار ۲ ساعت بمونه بعد بروحموم

بعدم با روغن ارگان از حموم اومدب خوب ماساژ بده موهاتو 

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
روی وز بودن مو هم تاثیر داره ؟

اصلا کراتین برا وزی هس