2777
2789

پارتنر ندارم دلم میخاد سر زندگی خودم باشم خانم خونه خودم باشم اصلا زنانگی یادم رفته یعنی خیلی به خودم میرسم همه جوره ولی خب هیچکس ندارم بخاطر اون انگیزه داشته باشم بیشتر تکیه گاهم باشه دیگه یجورایی خودم مرد خودم شدم میدونین چی میگم کیس خوب ازدواجم فعلا نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به ظاهر نداره‌. تو اجتماع میچرخی یا نه؟ البته که واقعا ارتباطای جدی خیبی کم شده 

خیلی نه در حد یه پیاده روی خرید کردن خونه دوستم برم خیلی پیشنهاد دوستی میدن ولی به چه درد میخوره

ربطی به ظاهر نداره‌. تو اجتماع میچرخی یا نه؟ البته که واقعا ارتباطای جدی خیبی کم شده 

دقیقا من یه خواهر شوهر دارم خداییش خوشگله به خودش هم میرسه اما گوشت تلخه و با هیچکی نمی تونه ارتباط بگیره ۳۲ سالشه و مجرد، با هر پسری حتی برا آشنایی هم می ره سر دو سه روز دعواش میشه

خیلی نه در حد یه پیاده روی خرید کردن خونه دوستم برم خیلی پیشنهاد دوستی میدن ولی به چه درد میخوره

چه انتظاری داری پس. وقتی پسری تورو نمیبینه از آسمون که نمیاد. باید اجتماعی باشی. دانشگاه بری سرکار بری.

با مردا و پسرا ارتباط بگیری.ببخشیدا ولی ادا تن..گا رو در نیار

ارتباط بگیر ولی با حد و حدود. پیدا میشه

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
چه انتظاری داری پس. وقتی پسری تورو نمیبینه از آسمون که نمیاد. باید اجتماعی باشی. دانشگاه بری سرکار ب ...

خب چیکار کنم با هرکی هم اشنا میشم دو روز نشده میگن بیا رابطه داشته باشیم کلا دیگه دلسرد شدم بحث ادا تنگا رو در اوردن نیس